Blic

O INCIDENTU

-

cioniše i da radite za platu od 38.000 dinara. To će biti već od idućeg meseca - rekao je Vučić obraćajući se zaposlenim­a.

On je kazao da je ponosan što je pre samo dva i po meseca rečeno da će se podići fabrika u Rudnoj Glavi i za to kratko vreme to je realizovan­o, i pogon je počeo sa radom.

- Pitao sam nekoliko divnih dama i svima je ovo druga plata u kući, tako će se lakše živeti i moći će da garantuju sigurnost deci i budućnost porodice rekao je on.

Ukazao je da su to ogromne promene.

- Tada smo obećali fabriku za dva i po meseca, zahvalan sam „Jumku“i svima koji su vredno radili da danas, pred Vidovdan, možemo da otvorimo pogon. Ostaje da uradimo vodovod - rekao je Vučić.

Dodao je da su mu preneli da je potreban i vrtić, ističući da to ima smisla ako budemo imali dece.

- Ako budemo videli da imamo više dece, da imate budućnost, onda vam obećavam i vrtić. Nastavićem­o da snažimo našu Srbiju na istoku, odakle nam je ogroman broj ljudi otišao u inostranst­vo. Nadam se da će se vratiti i da imamo više dece - rekao je Vučić.

n“Nisam žurio, niti hteo da objašnjava­m to što se desilo, jer ne smatram da je bilo bogzna šta važno. Za mene je problem nešto drugo, to kada premijerki kažete ‘glupačo pokvarena’, ‘ološu’, ne zato što je premijerka, već zato što to ne sme dami da se govori, a u javnom diskursu nikome. Reagovao sam na najave iz opozicije kako će nekoga da strpaju u zatvor. Na to sam reagovao, ali ne da ćemo mi nekoga da bijemo, jer smo protiv svakog nasilja, već sam rekao - dođite meni da uradite, a ne drugima, jer ja neću da se krijem. Oni su vikali, vređali, njih petorica, ja sam. Ne možete da imate energije i mogućnosti da vičete koliko njih petorica. Ne mislim da je strašno, oni mene ničim nisu ugrozili, to što su vikali, to je politički performans, na tome nemam šta da im zamerim.”

Biće urađen i put Rudna Glava Klokočevac, od 11 kilometara, sve do Donjeg Milanovca

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia