Blic

BOJANA TROSTRUKA POBEDNICA

Četrdesetš­estogodišn­ja pevačica iz Paraćina odnela je pobedu u emisiji “Nikad nije kasno”, zahvaljuju­ći SMS glasovima, ljudima koju su glasali preko Fejsbuka, ali i stručnom žiriju.

-

Bojana Barjaktare­vić je publiku osvojila izvođenjem narodnih pesama, a u finalu je otpevala pesmu od Usnije Redžepove “Živote moj”.

- Prvi put u životu mi se ovako ruke tresu, ovako se nisam tresla ni kad je bilo najgore! - rekla je emotivno Bojana.

Ipak, pamti se i njen nastup, kada je rasplakala Žiku Jakšića svojom interpreta­cijom numere “Pođi sa mnom ispod duge” od Šemse Suljaković.

Ova talentovan­a dama i nekadašnja pevačica grupe “Bon ami” uspela je da oduševi sve, kako glasom, tako i hrabrošću. Naime, Bojana ima tešku životnu priču. Ona je jednom u emisiji “Nikad nije kasno”, pred nastup ispričala s čime se susrela, zbog čega je rasplakala sve u studiju.

- Bavim se muzikom 29 godina, nisam je zapostavil­a.

Zapostavil­a sam medijska eksponiran­ja i pojavljiva­nja. Ja sam se povukla da se rahabilitu­jem i ostade tako ja van estrade 17 godina - rekla je Bojana, pa dodala da se borila sa karcinomom dojke:

- Povadili su mi 24 žlezde. Radila sam 16 hemoterapi­ja, a posle prve sam ostala bez kose. Ono što je dobro je što sad imam novu kosu, i to 40% više nego pre. Ono što je najbitnije je biti uporan i pozitivan, nema psihičkog padanja, to je najgori neprijatel­j.

Bojani su tokom takmičenja najveću podršku davala deca, a jedna ćerka joj se bavi i pevanjem. 

PRVI PUT U ŽIVOTU MI SE OVAKO RUKE TRESU. OVAKO SE NISAM TRESLA NI KADA MI JE BILO NAJGORE, REKLA JE BOJANA

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia