Blic

Popović mi plaća operaciju

-

FINALISTKI­NJA “ZVEZDA GRANDA” Krstinja Todorović smršala je čak 85 kilograma, a uskoro je čeka operacija zatezanja kože, koju će finansirat­i čelnik “Granda” Saša Popović.

- S obzirom na to da je u pitanju malo teža operacija mislim da ćemo to uraditi kada malo opadne vanjska temperatur­a, verovatno na jesen. Jedva čekam- rekla je Krstinja i dodala da joj se život promenio poslednjih godinu i po dana.

- Poptuno vodim drugačiji život nego kakav sam ima pre operacije - naglasila je ona.

n

nakon razgovora sa Marijom Šerifović ipak odlučio da se vrati i bori do kraja.

- Defintivno ovu pobedu posvećujem majci. Majko ovo je za tebe. Meni broj trinaest nije bio baksuzan. Da je bio petak, možda bi bio - rekao je pobednik četrnaeste sezone.

Samo nekoliko stotina glasova delilo je Isaka Šabanovića i Mahira na kraju trećeg kruga u finalu ovog muzičkog šoua, da bih na samom kraju ga pobedio sa oko tri hiljade glasova razlike.

- Isak je odmah prišao i rekao mi: “Svaka čast, čestitam ti, zaslužuio si pobedu”otkrio je Mahir.

Ono što je mnogima zapalo za oko, jeste da je ponovo pobedio takmičar koji je bio u timu Marije Šerifović, isto kao što je prošle godine

Saša Popović je otkrio zašto ove godine pobednik “Zvezda Granda” ne dobija stan, kakav je bio slučaj prethodnih sezona.

- Nemamo para, produkcija nema, kriza je, korona - naglasio je Saša. Na pitanje da li će ostati i u narednoj sezoni isti članovi žirija, Popović je rekao:

- Postavka ostaje ista, ne menjamo to.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia