Blic

JE BIO NAŠE DETE „GRAND“

Brena i Saša slavili Pevačica za „Blic“kaže da je žurka bila vrlo emotivna, te da su se na njoj zahvalili svim zaposlenim­a koji su bili uz njih prethodnih godina. prodaju firme:

- LJUBOMIR TOZEV

Bez obzira na to što smo prodali „Grand“, uvek ćemo biti deo te priče. Mi počinjemo neke druge poslove, ali ću „Grand“smatrati za svoju drugu kuću, kaže Brena

Lepa Brena i Saša Popović napravili su veliku proslavu povodom prodaje “Granda”, gde su okupili zaposlene da im se zahvale na dugogodišn­joj saradnji. Čak je i na torti koja je bila sa logom ove kuće pisalo “hvala za sve ove godine”.

U trenutku kada su Brena i Saša presekli tortu svi zajedno su zapevali “U svetu postoji jedno carstvo, u njemu caruje drugarstvo”.

- Saša i Brena su želeli još odavno da obeleže to što više nisu vlasnici Granda, ali su ih epidemiolo­ške mere sprečile u tome. Sada kada je završena sezona “Zvezda Granda”, to je bilo idealno vreme da organizuju zabavu na kojoj će uživati samo uz one koji su deo ove muzičke produkcije. Iako većina njih ostaje da radi u Grandu koji je sada u vlasništvu “Junajted medija”, Brena i Saša su želeli da im se zahvale na dobroj saradnji koju su imali prethodnih godina. Tu su bili i Boba Živojinovi­ć, koji je zapravo i pokrenuo ideju iz koje je nastala ova produkcija,

kao i Sašina supruga Suzana, kaže naš izvor sa lica mesta i dodaje:

- Svi su bili veseli. Mikrofona su se latili svi pevači koji su bili tu, a orkestar je do jutra svirao. Niko nije pitao Sašu koliko je novca zaradio prodajom, ali ono što se zna, zapravo što se priča jeste da je 2014. dobio polovinu novca, a drugu nedavno. Ono što se spekuliše jeste da je Granda prodat za 30 miliona.

Lepa Brena ne krije da je slavlje bilo vrlo emotivno, kako za nju, tako i za Sašu, ali i sve ljude koji su učestovova­li u stvaranju ove produkcijs­ke kuće.

- „Grand“je bio naše dete koje smo gajili svi zajedno 23 godine. Stvorili smo ga našom kreativnoš­ću, istrajnim i

zaposleni se veselili do jutra uz muziku i piće

napornim radom i sa puno ljubavi. Naši zaposleni ljudi su deo tog tima i zaslužili su svojom odanošću i predanim radom da njima posvetimo jedno veče. Oni su sinoć bili naše zvezde. Pevali smo zajedno, malo plakali ... bilo je veoma veselo i emotivno. Lajt motiv je bio - Hvala, za sve ove godine - rekla je Brena za Blic i dodala:

- Bez obzira što smo prodali „Grand“, uvek ćemo biti deo te priče jer nas vežu ljudi, prijateljs­tva, uspomene. Mi počinjemo neke druge poslove ali „Grand“ću smatrati kao našu kuću u kojoj smo uvek dobro došli.

Sa nekadašnji­m vlasnicima, čitavu noć su se veselili voditeljka Sanja Kužet, Milica Todorović, koja je bila zadužena za dobru atmosferu, Žika Jakšić, Aco Pejović, Voja Nedeljkovi­ć, Marija Šerifović i Džejla Ramović, Mahir Mulalić, Aleksandra Mladenović, Dragana Katić i mnogi drugi. 

 ??  ?? torta sa porukom „hvala za sve ove godine“
torta sa porukom „hvala za sve ove godine“
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Đorđe david se veselio, ali i obavljao pozive
Đorđe david se veselio, ali i obavljao pozive
 ??  ?? aco pejović među zvanicama
aco pejović među zvanicama
 ??  ?? voja nedeljkovi­ć uživao u dobroj atmosferi
voja nedeljkovi­ć uživao u dobroj atmosferi

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia