Blic

ZA BOLJE SUTRA SRPSKOG FUDBALA

Naša zahvalnost svima koji svojim ugledom i uticajem žele i čine da srpski fudbal vrate na mesto uspeha, rekao je zamenik predsednik­a FSS Nenad Bjeković.

-

ZA BOLJE SUTRA srpskog fudbala i ugovor na tri godine. Partneri Fudbalski savez Srbije, “Telekom Srbija” i “Arena Channels Group”. Svečani čin saradnje parafiran je u hotelu „Hilton“u Beogradu, akteri Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija, Nenad Bjeković, zamenik predsednik­a FSS, Nebojša Žugić, direktor “Arena Channels Group” i Dragan Stojković, selektor reprezenta­cije Srbije.

- Nikad do sada Nacionalni savez nije potpisao bolji, vredniji, unosniji ugovor sa jednim generalnim sponzorom! U danima kada smo odlučno krenuli u korenite reforme, država i njen najveći brend, MTS Telekom Srbija, u skladu sa sloganom „Tu gde ste vi“, prepoznali su našu nameru da fudbalu u Srbiji vratimo osmeh. I pružili su ruku podrške. Naša zahvalnost svima koji svojim ugledom i uticajem žele i čine da srpski fudbal vrate na mesto uspeha, a ja ispred Nacionalno­g saveza mogu da obećam da ćemo učiniti sve da se Srbija već 2022. godine u Kataru vrati na mapu i društvo najboljih reprezenta­cija sveta. Mi to želimo, hoćemo i možemo – izjavio je Nenad Bjeković, zamenik predsednik­a FSS i nastavio. - Zaista imamo mnogo razloga da verujemo u bolje sutra srpskog fudbala. Potpisan je nastavak saradnje sa TV Arenasport, sada proširene, jer pored elitnog fudbala, sportska i fudbalska javnost moći će da isprati i brojne utakmice mlađih reprezenta­tivnih selekcija Fudbalskog saveza. Poverenje i podrška TV Arenesport, odnosno sam ugovor, predstavlj­aće generator mnogih aktivnosti u srpskom fudbalu. Uz našu jasnu rešenost da započete reforme elitnom

Potpuno smo uvereni da će ovi ugovori pomoći i FSS i klubovima da se mnogo lakše organizuju

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia