Blic

Kapne nam između 1.000 i 100.000 evra

Rijaliti par, koji se nedavno ostvario u ulozi roditelja, ne krije da od svog jutjub kanala i reklama inkasira više nego polovina dobro situiranih Srba.

- V.M.

POBEDNICA „ZADRUGE” LUNA Đogani je pre dve nedelje postala majka, a sad je sa suprugom Markom Miljkoviće­m otvorila dušu o ćerkici Miji i roditeljst­vu.

- Beba plače, beba je zahtevna. Nismo odmorni, nismo spremni za emisiju - kazao je Marko na početku.

- Nisam se oporavila. Ovako izgleda većina majki. Izbegavam već neko vreme da se izmerim, ne stajem na vagu, dala sam sebi oduška. Ne znam koliko sad imam kila, al’ poslednji put sam imala 88 kilograma - rekla je Luna.

- Ništa nam nije teško. Sve radimo oko bebe.

Osećaj je mnogo lep, sad razumem sve majke kad kažu da je neopisiv osećaj - dodala je Đoganijeva u emisiji “Amidži šou”.

Oni su progovoril­i i o zaradi od Jutjuba i reklama.

- Zarađujemo od 1.000 do 100.000 evra, tu smo negde. U tom intervalu. Ljudi sve znaju.

Na pitanje kog momka je volela najviše pre Marka, Đoganijeva je kroz osmeh odgovorila:

- Moram da se konsultutu­jem sa suprugom da li na to da odgovorim, ipak sam sada udata žena, rekla je Luna i pogledala ka Miljkoviću, koji je klimanjem glave potvrdio da je sagalasan da odgovori na to pitanje, pa je ona nastavila:

- Slobu. Nema šta da se krije, Marka volim najviše na svetu, on je moj muž. Pre njega sam mnogo volela Slobu, to svi znaju. Nisam baš imala mnogo velikih ljubavi, priznala je novopečena mama koja uživa u prvim danima sa ćerkom Mijom.

Beba plače, beba je zahtevna. Nismo odmorni, ni spremni za emisiju, rekao je Marko, a Luna se nadovezala: - Izbegavam da se izmerim, poslednji put sam imala 88 kg

 ??  ?? inkasiraju od reklama i jutjub kanala koji zajedno vode
inkasiraju od reklama i jutjub kanala koji zajedno vode

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia