Blic

NINA I IVANA DOBILE OLIMPIJSKU VIZU

-

Poznato je koji će teniseri i teniserke predstavlj­ati Srbiju na Olimpijski­m igrama u Tokiju. Uz Novaka Đokovića i Miomira Kecmanović­a u muškoj, Nina Stojanović i Ivana Jorović (na fotografij­i) će učestvovat­i u ženskoj singl konkurenci­ji. „Obavešteni smo iz ITF da su pravo učešća dobile Nina i Ivana“, rekao je Aleksndar Bolić, sportski direktor TSS. Svo četvoro srpskih tenisera i teniserki igraće u singl konkurenci­ji, a Srbija bi mogla da ima i petog učesnika odnosno učesnicu Aleksandru Krunić, ali samo u dublu, ukoliko otkaže neki od ranije predviđeni­h parova. Tada bi Aleksandra igrala u tandemu sa Ninom.

Vajt je promenio dosta timovi i, za sada, nije ostavio utisak da je igrač evroligašk­og kalibra. Međutim, Zvezda je više puta pokazala da je klub u kojem svi dobijaju šansu i u kojem košarkaši mogu da restartuju karijere. Beron, Braun, Panter i Lojd su samo neki od pozitivnih primera.

Bez obzira na trojicu novajlija, prelazni rok za crveno-bele je tek počeo. Džordan Lojd (Zenit) i Marko Jagodić Kuridža (Budućnost) su otišli, a na izlaznim vratima je i Lengston Hol, koji bi trebalo da se preseli u Tursku. Kori Volden i Lendri Noko, takođe, imaju ponude, za njih je zaintereso­van bivši trener Partizana, Andrea Trinkijeri, koji želi da ih dovede u Bajern.

ŽELJA JE BJELICA

Što se pojačanja tiče, glavne Zvezdine mete su

 ??  ?? eron vajt je prosečno postizao 7,3 poena po meču za pao
eron vajt je prosečno postizao 7,3 poena po meču za pao
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia