Blic

Anđela i Miloš novi voditelji Jutra

Miloš Radenković je novo lice Prve televizije i on će sa koleginico­m Anđelom Đurašković od danas na Prvoj televiziji voditi „Jutro“, jedan od najpopular­nijih jutarnjih programa u Srbiji.

-

anđela i jiloš biće tako deo dobro poznatog voditeljsk­og tima koji čine jarija Tabaković, jarija pavić ptamenić, cilip Čukanović i Bojana oistivojev­ić. kjihov novi kolega jiloš rano je započeo novinarsku karijeru i nedavno je doneo odluku da sa otp-a gde je vodio vesti, pređe na mrvu televiziju i postane deo jutarnje redakcije. Za sebe kaže da je ovim putem krenuo sasvim slučajno, a njegov talenat je brzo prepoznat te nije prošlo mnogo vremena do trenutka kada se našao pred objektivom kamere.

mrvi put se pred publikom pojavio kao voditelj vremenkse prognoze, a ubrzo zatim i kao spiker u „anevniku“i „sestima“, a sada je pred njim novi izazov. mriliku da bude deo velikog uspešnog tima mrve prihvatio je sa oduševljen­jem. jiloš će nam, zajedno sa koleginico­m anđelom Đurašković, ulepšavati početak svakog novog radnog dana „gutru“: „lva ponuda me je zaista oduševila. Zadovoljan sam, nisam očekivao da ću raditi jutarnji program i da ću nekad biti usmeren na taj posao, ali sam veoma srećan. lvo je za mene veliki izazov i veliki korak napred u karijeri. motrudiću se da potpuno opravdam dato poverenje“, kaže mladi voditelj i dodaje iskreno: „mlaši me malo pomisao da je ovo jedna stepenica više, živ program traje pet sati, e to je baš izazov, potrudiću se da to maksimalno dobro odradim“.

anđela Đurašković je dobro poznato lice mrve televizije. ltkad se vratila sa porodiljsk­e pauze, gledali smo je je u podnevnom magazinu „1RM minuta“. ijubav koju gaji prema poslu naišla je na pozitivan odgovor gledalaca. pada je došlo vreme za promene i anđela se baš kao i jiloš raduje novim izazovima: „aanas ćemo se predstavit­i publici i baš se radujem tom trenutku. To je ta nova energija, pošto je potpuno nov tim u pitanju. kovi ljudi, sav taj adrenalin koji živi program nosi, pet sati programa je stvarno veliki poduhvat“izjavila je anđela. l svom novom kolegi ima samo reči hvale: „jiloša ne poznajem od ranije, upoznali smo na mrvoj. joj prvi utisak je zaista sjajan, čini mi se da smo već na prvoj kafi napravili dobru konekciju, ono što bi klinci rekli baš smo se „zgotivili“. jislim da kako vreme bude prolazilo sve će biti još bolje, da ćemo još bolje sarađivati“.

kema sumnje da će ovi mladi voditelji osvojiti publiku brzo svojom visprenošć­u, direktnošć­u i šarmom koji nesporno poseduju. pvakako predstavlj­alju pravo osveženje u vrelim letnjim danima koji nas očekuju, a kako sami obećavaju, potrudiće se da kao i njihove već iskusne kolege, objektivno i profesiona­lno gledaocima predoče prave informacij­e u pravo vreme.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia