Blic

GOMEŠ STIGAO, ALI SE BANJAK SPAKOVAO

-

RIKARDO GOMEŠ JE stigao u Sloveniju i priključio se fudbalerim­a Partizana koji se pripremaju u Ptuju. Međutim, kamp crno-belih je napustio defanzivac Maki Banjak - kamerunski štoper karijeru će nastaviti u Kairatu. Klub uz Azerbejdža­na, koji je potencijal­ni rival Crvene zvezde u 2. kolu kvalifikac­ija za Ligu šampiona, na račun Partizana bi trebalo da uplati oko pola miliona evra.

Banjak, koji je prošlog leta stigao u Humsku kao veliko pojačanje iz ljubljansk­e Olimpije, nije se naigrao u “parnom valjku”, tako da ne čudi rastanak posle jedne sezone. Partizan je ovog leta ostao bez dvojice štopera, jer je pre Kamerunca klub napustio Svetozar Marković, koji se posle pozajmice vratio u Olimpijako­s.

U centralnom delu odbrane prve opcije trenera Aleksandra Stanojević ostaju Igor Vujačić i Siniša Saničanin. Tu je i iskusni Bojan Ostojić, kao i mlade snage poput Matije Đorđevića i Luke Subotića.

Što se Gomeša tiče, on je odmah počeo sa treninzima.

- Dugo vremena nisam imao priliku da treniram sa timom i loptom. Nedostajal­o mi je, zato sam došao na trening. Posle mesec i po dana odmora, vreme je da se vratim tome. Mislim da nisam u lošoj formi. Radio sam i tokom odmora, ali biće mi neophodno par treninga ili malo duže vreme sa trenerima i ekipom da bih bio na istom nivou kao oni - poručio je Gomeš.

 ??  ?? Gomeš je već počeo da trenira sa partizanom
Gomeš je već počeo da trenira sa partizanom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia