Blic

Sumnjam da mi bivši smešta afere

-

NA DRUŠTVENIM MREŽAMA pojavio se Instagram profil na kojem se tvrdi da je košarkašic­a Milica Dabović - eskort devojka. Ona je odmah pozvala svoje pratioce da prijave ovaj lažni profil, a sada je za “Blic” progovoril­a o neprijatno­sti koju je doživela jer je neko očigledno hteo da je diskreditu­je.

- Kada sam videla da je taj profil neko napravio, jako sam se iznerviral­a. Ne mogu da verujem da bilo ko ima vremena takve stvari da radi. Ne znam zašto udaraju na mene. Ja sigurno godinu dana nisam izašla u grad, sama odgajam svog sina, borim se za svoju porodicu. Uskoro kreće i kamp koji držim, ja radim sa decom, zato je to naročito loše. Pokrenula sam i svoju modnu liniju. Udaraju na osobu koja vodi sasvim normalan život - rekla je Milica za “Blic” i dodala:

- Užas je što sada niko nije zaštićen, ovo što se meni desilo dešava se mnogim devojkama i neko zaista mora da stane na put ljudima koji na taj način žele da kompromitu­ju žene. Ja sumnjam da je ovaj profil napravio moj bivši partner, već sam s njim imala slične situacije.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia