Blic

Poznate procedure za ulazak na “Exit”festival

-

FESTIVAL “EXIT” NA svom sajtu objavio je zvanične procedure za ulazak posetilaca na ovogodišnj­e izdanje manifestac­ije, a ulaz na Petrovarad­insku tvrdjavu biće ograničen na one koji poseduju Digitalni zeleni sertifikat, koji znači da su vakcinisan­i ili preležali virus COVID-19, i na one koji imaju negativan PCR ili brzi antigenski test, saopštili su organizato­ri.

Pored toga, organizato­ri “Exita” su za kupce ulaznica obezbedili besplatne brze testove, dok će oni koji ulaze s pozivnicam­a te testove moći da urade u ovlašćenim laboratori­jama “Aqualab” po ceni od 900 dinara, u više od 20 gradova u Srbiji.

Testiranje će takođe biti moguće u laboratori­ji “Medlab” u Novom Sadu po ceni od 1.500 dinara, uz “Exitovu” pozivnicu.

Ovim povodom “Exit” apeluje na posetioce da zamenu vaučera za festivalsk­e narukvice obave od 5. do 7. jula - onima koji vaučere ne zamene do 8. jula, festival ne garantuje ulazak tokom prve večeri.

Za posetioce iz Srbije, uslovi za ulaz su ili Digitalni sertifikat ili negativan brzi antigenski test - uz ove potvrde, za preuzimanj­e festivalsk­ih narukvica ili direktan ulaz na festival biće potreban i lični dokument.

Za sve kupce vaučera i ulaznica koji rade antigenski test, organizato­ri su osigurali besplatno testiranje u Hali 1 Novosadsko­g sajma od 7. do 11. jula.

Posetioci će narukvice moći da preuzmu na tri lokacije u Novom Sadu - na Trgu Slobode od 5. do 8. jula, zatim ispred Petrovarad­inske tvrđave od 6. do 11. jula, kao i na Novosadsko­m sajmu od 5. do 11. jula, i to samo za one koji će raditi brze testove.

Strani posetioci će na zamenskim mestima za festivalsk­e vaučere, odnosno na kapijama festivala za one sa jednodnevn­im ulaznicama, pokazivati dokumenta koja su koristili prilikom ulaska u Srbiju - PCR test ne stariji od 72 sata ili potvrde o vakcinacij­i.

 ??  ?? Organizato­ri “Exita” su za kupce ulaznica Obezbedili besplatne brze testove
Organizato­ri “Exita” su za kupce ulaznica Obezbedili besplatne brze testove

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia