Blic

IMAŠ LI TI NEKI PROBLEM?

Fudbalska reprezenta­cija Francuske je neočekivan­o rano, porazom u osmini finala od Švajcarske, završila učešće na Evropskom prvenstvu.

-

Eliminacij­a svetskog šampiona, otvorila je Pandorinu kutiju u taboru Trikolora, gde ja atmosfera tokom turnira bila daleko od idealne, a sada počinje da na površinu izlazi sav prljav veš iz svlačionic­e... Tamošnji mediji javljaju da je u centru skandala vezista Pol Pogba i donose grupnu Whatsapp prepisku gde je izražen sukob veziste Mančester junajteda i Adrijena Rabija.

- Imaš li problema, prijatelju? Ako imaš, reci mi to sada. Je l’ jasno, upitao je Pogba Rabija, te dobio odgovor:

- Svi moramo da se branimo. Ako se ne branimo, sve će otići dođavola. Ako nećeš da se braniš, idi igraj futsal!

Rabio je u ovom slučaju aludirao na Pogbino slabo igranje odbrane, a podsetimo da je upravo vezni fudbaler Mančester junajteda nonšalantn­o izgubio loptu pre trećeg gola Švajcaraca. A na smajlije koje je Pogba potom dodao, Rabio je nastavio sa prepirkom:

- Dođavola, smeješ se pred svima nama? Što ovo znači, sada je upitao Rabio, dok mu je Pogba dodao da začepi.

I van ove grupe bilo je problema, pošto je na samoj utakmici nastao pravi skandal u loži namenjenoj porodicama francuskih igrača. Naime, prvo su se Pogbini prijatelji šalili na račun Rabija, da bi im vrlo brzo odgovorila njegova majka Veronik, na račun “one” izgubljene lopte. Takođe, ona je posle imala šta da

poruči i ocu Kilijana Mbapea, kom je rekla da mu je “sin arogantan i da ga mediji štite”.

Tu, međutim, nije kraj. Pogba je bio u centru pažnje i tokom svađe Varana i Pavara.

- Benji, ozbiljno, budi oprezan. Nisi dobro postavljen kada lopta ide u dubinu - rekao je Varan beku Bajerna, a ovaj mu je odgovorio:

- Ali to je i Pogbina greška. Pogba ne dolazi ovde, on nas ostavlja same u ovom s... - odgovorio je Pavar.

- Idem odmah da razgovaram s njim - odgovorio je Varan Pavaru.

Na žalost francuskih navijača, Dešan nije uspeo da uklopi karaktere igrača koje je imao na raspolagan­ju, jer je tu bilo još mnogo problema, od navodne svađe Grizmana i Mbapea, pa sve do prohteva igrača povodom smeštaja u Budimpešti, gde pojedincim­a nisu odgovarali prozori u sobama... 

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia