Blic

KONOR SLOMIO NOGU, PA VREĐAO SA PODA

Irac je verbalno napao suprugu Dastina Poirijea, koji je dominirao od početka kratke borbe u Las Vegasu.

- ALEKSANDAR PIJEVAC

Konor Mekgregor je još jednom pokazao da je loš gubitnik. Irac je ponovo sedeći dočekao kraj borbe sa Dastinom Poirijeom, nakon što je krajem prve runde povredio levi skočni zglob, ali ga to nije sprečilo da preti pobedniku. Oba borca su počela agresivno, međutim, Mekgregor se svom težinom oslonio o levu nogu koja nije izdržala.

Kada je bilo jasno da ne može da nastavi meč, Konor je u bolovima s poda vikao da se borba prekine zbog povrede, kako mu se ne bi upisala predaja. Mekgregor je najavljiva­o da će ubiti protivnika i da će on dvoranu u Las Vegasu da napusti u kovčegu. Umesto toga,

Irac je iznet na nosilima sa ozbiljnim prelomom noge.

- Karma nije kučka, nego ogledalo. Ovaj tip ovde je govorio pogrešna sranja, dok sam ja radio i vežbao. Pobedio sam - pričao je Poirije u oktagonu, dok je Mekgregor pretio: Izubijao sam ga do krvi!

Doktori su jedva uspevali da spreče Konora da ustane, ali nisu mogli da ga zaustave da prestane da preti.

- Ljudi, ovo nije gotovo, ovo nije završeni. Rešićemo ovo van oktagona. Tvoja žena mi je u privatnim porukama. Mala, javi mi se, da popričamo. Baš dobro izgledaš, kuč.. mala - grmeo je Mekgregor.

Poirijeova supruga Džuli nije bila impresioni­rana, Ircu je pokazala srednji prst, dok je Dastin rekao da Konor nije imao šta da traži protiv njega.

- Noga mu je pukla ranije, kada sam blokirao njegov udarac. Mogu i ja da ružno govorim o Mekgregoru, pogotovo što je rekao da će da me ubije, Nema potrebe za takvim jezikom. Sve što mu želim je da se vrati kući svojoj lepoj porodici. Inače, ovaj momak je dripčina - poruči je Poirije.

Većina boraca je jedva dočekala Mekgregoro­v poraz, a jedan od prvih koji se javio preko društvenih mreža je Flojd Mejveder. On je uložio 50.000 na Poirijea, koji mu je doneo brzih i laganih 35 hiljada dolara nagrade.

„Dastine, hvala ti što si me isplatio“, napisao je Mejvder ispod dobitnog tiketa, na šta je Poirije odgovorio: - Nema na čemu, šampione!

Javio se i bivši kralj u laganoj bilo je samo pitanje trenutka kada će mekgregor da završi na podu kategoriji Habib Nurmagomed­ov, koji je čestitao Poirijeu:

“Dobro uvek pobedi zlo. Veoma sam srećan zbog Dastina. Nadam se da će uskoro da dobijše šampionski pojas koji ti pripada”.

Što se Mekgregora tiče, dok čitate ovaj tekst on je već operisan, a promoteri kažu da će naredna borba između dvojice velikih šampiona biti zakatana “čim se Mekgregor oporavi”.

Tvoja žena mi je u privatnim porukama. Mala, javi mi se, da popričamo. Baš dobro izgledaš, kuč...o mala, nepristojn­o se Mekgregor obrastio Poirijevoj supruzi

 ??  ?? poirije je zadao nekoliko udaraca mekgregoru koji se povredio krajem prve runde
poirije je zadao nekoliko udaraca mekgregoru koji se povredio krajem prve runde
 ??  ??
 ??  ?? mekgregor je na nosilima napustio dvoranu u las vegasu
mekgregor je na nosilima napustio dvoranu u las vegasu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia