Blic

Reket za Kineskinju Ivanku Li

-

NOLE JE POSLE osvajanja Rolan Garosa oduševio mališana iz Meksika, kada mu je poklonio reket, a sada je nešto slično uradio i na Vimbldonu. Ovoga puta je reket poklonio devojčici koja ga je bodrila i koja je bila tik uz teren sa transparen­tom na kojem su bile ispisane reči “Broj 1, neverovata­n, istorijski, ambiciozan, atraktivan”.

Britanski “Telegraf” uspeo je da dođe do porodice devojčice, pa je razgovarao s njenom majkom Kris, koja je otkrila detalje o maloj devojčici koja ima i srpsko ime zove se Ivanka Li.

- Ivanka je oduševljen­a, ona igra tenis, ali je ovo bio prvi put da je bila na finalu Vimbldona.

Upravo su njih dve napravile transparen­t na kojem je pisalo NOVAK, a svaka reč je imala posebno značenje na engleskom jeziku. “N” je značilo broj 1, “O” da je neverovata­n, “V” da je pobednik, “A” da je ambiciozan i poslednje “K” koje se odnosi na poljupce. 

mora da brani i veliki broj poena osvojen u ATP finalu, gde je trijumfova­o na kraju 2020, dok Đoković može dodatno da ih zaradi.

Iza vodećeg dvojca nalaze se na poprilično­j udaljenost­i Španac Rafael

Nadal i Grk Stefanos Cicipas, pa zatim Nemac Aleksandar Zverev i Austrijana­c Dominik Tim... Međutim, oni su svetlosnim miljama udaljeni od najboljeg tenisera današnjice, ali i svih vremena. 

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia