Blic

JELENA ME NE PROVERAVA

-

Slobina devojka je stajlingom privukla pažnju svih na promociji, a on ne krije da mu to prija. Kako tvrdi, ni ona nije ljubomorna.

- Ne provarava mi telefon, Jelena mi je najveća ljubav. Nemamo velike svađe, uglavnom su to sitnice koje mi zamera: što si ovo ovde ostavio, nisi sklonio to i to... Navikla se šta je sve deo mog posla, pa toleriše i devojke u mojim spotovima i one koje mi prilaze. sti, vozim isti auto tri godine, a za novac koji sam uložio u prvi album sam mogao da kupim dobar automobil.

On ističe da za razliku od svojih kolega nema obezbeđenj­e.

- Nemam dugove i dušmane, ne plašim se pa mislim da nema potrebe da imam obezbeđenj­e. Nikada sebe nisam doživljava­o kao zvezdu, vodim normalan život družim se sa ljudima sa kojima sam se družio pre 15 godina. Doživjavam sebe samo kao

Nemam dugove ni dušmane, ne plašim se, pa mislim da nema potrebe da imam obezbeđenj­e

uspešnog u svom poslu kaže Sloba, a na konstataci­ju da je toliko nabildovan da mu obezbeđenj­e i ne treba kroz osmeh kaže:

- Sada ću malo na dijetu. Trening je jedino što me, pored porodice i ljubavi, održava u životu.

Na pitanja da prokomenta­riše pobedu bivše tašte Nadice Zeljković u rijalitiju “Zadruga” i da li je pozvao Kiju na promociju, šturo je odgovarao.

- Nisam zvao Kiju, niti Nadici čestitao pobedu. Nisam gledao finale rijalitija, ali svaka čast, publika je glasala tako, kaže pevač koji se pohvalio da mu je na prvencu čestitala Ceca Ražnatović:

- Čestitala mi je i poželela sreću. Prehlađena je, pa nije mogla da dođe, videli ste da je pevala na kiši.

n

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia