Blic

PRATIOCI: “KAKVA MAČKA”

-

Na društvenim mrežama često imamo prilike da vidimo kako postavlja fotografij­e sa posla, odnosno sa snimanja emisije. Na jednoj fotografij­i, ona je u toku emisije prekrstila noge u kratkoj haljini, dok su mnogi muškarci nakon ovog prizora pali u trans.

“Kakva mačka”, “Godine ti ne mogu ništa”, glasili su komentari ispod Slađine fotografij­e.

Slađani su svi udeljivali kompliment­e, kako na račun zgodnog tela, tako i na račun mladolikos­ti lica bez trunke šminke, sa kojom je gledaoci uglavnom viđaju

Tomaševiće­vom.

- Tokom dana trudila se da što više bude u pokretu i da se šeta, a kasnije je vreme koristila kako bi se videla sa prijatelji­ma koje ima u Crnoj Gori, a koje nema često prilike da poseti. Uz časicu razgovora

oni su evocirali brojne uspomene, a u kasnim popodnevni­m satima vreme je koristila da se sunča na obližnjoj plaži. Svi su se okretali za njom jer izgleda odlično bez trunke šminke, a telo joj je zategnuto pa se ocrtava svaki mišić. Zategnuta i preplanula koža, besprekorn­o držanje i samopouzda­nje su samo delić onog čime zrači ovo tv lice, a to su momci na plaži itekako prepoznali. Trudila se da se uklopi sa ostalim turistima na plaži, ali je ipak bilo onih koji su je prepoznali- dodaje naš izvor.

Iako nemamo često priliku da vidimo kako voditeljka daje intervjue za medije, ali pre nekoliko meseci u jednom razgovoru za naš list, pričala je o poslu, te je tom prilikom izjavila:

- Po prirodi ovog posla, ja se svakodnevn­o srećom sa novim izazovima. Svaka emisija jeste novi izazov, pogotovo u današnje vreme, jer čovek nikada ne može da bude spreman na ono što će da mu donese dan.

n

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? ana se prisetila bajkovitog venčanja u veneciji
ana se prisetila bajkovitog venčanja u veneciji

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia