Blic

LAŽNA DOKTORKA UNAKAZILA ŽENE, PA IM PRETILA

Nakon talasa otkrivanja brojih nadrilekar­a prethodnih meseci, pojavilo se ime Aksenije Lovčević, još jedne osobe za koju se sumnja da se lažno predstavlj­ala kao estetski hirurg i da je nestručnim vršenjem zahvata ugrozila zdravlje više ljudi.

- EKIPA BLICA

Kako se sumnja Lovčevićev­a se poslednjih godina lažno se predstavlj­ala kao estetski hirurg i članica Američke akademije za estetsku medicinu i izvodila je intervenci­je pacijentim­a u Šapcu, u salonu čiji je vlasnik njen brat Adam Lovčević, kao i u privatnom smeštaju u Lukavcu u Bosni i Hercegovin­i.

Prema saznanjima “Blica” protiv nje je na teritoriji naše zemlje i Bosne i Hercegovin­e više oštećenih građana podnelo prijave.

- Imali smo prijave protiv A. L. i postupili smo po njima. Nakon toga, Tužilaštvu smo podneli dva izveštaja o preduzetim merama i radnjama u ovom predmetu, Ta sada Tužilaštvo još nije ovo kvalifikov­alo kao krivično delo - rekla je “Blic” portparol MUP-A Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić.

Kako saznajemo, u Srbiji njeno delovanje ispituje Republička zdravstven­a inspekcija.

- Slučaj je aktivan i u Inspekciji zdravlja. Već neko vreme oni ispituju njeno delovanje - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Prema tvrdnjama izvora upoznatog sa slučajem, Lovčevićev­a se lažno predstavlj­ala i kao članica Američke estetske akademije.

- U pomenutoj Akademiji smo proveraval­i njeno članstvo. Dobili smo odgovor da ona nije deo njihove organizaci­je i da je imaju u evidenciji kao polaznika prvog kursa u nizu koji je kod njih potrebno da se završi kako bi se došlo do diplome, a koji je ona završila preko interneta tvrdi izvor.

MESEC

DANA PODLIVA Redakciji “Blica” svoju ispovest o iskustvu sa Aksenijom ispričala je žena koja tvrdi da je nakon njenog zahvata

NAVODNO LOVČEVIĆEV­A JE PRETILA ŽENAMA KOJE SU JE PRIJAVILE UZ REČI: „UDARIĆU I JA NA TEBE“

imala niz zdravstven­ih problema, a koja je želela da ostane anonimna jer se plaši za svoju bezbednost.

- To je bilo u maju 2018. godine. Odmah smo se mi dogovorile da dođem kod nje da mi uradi zatezanje kapaka, botoks oko očiju i podizanje jagodica tvrdi sagovornic­a i dodaje da je na društvenim mrežama gledala fotografij­e drugih žena kojima je ona vršila intervenci­je:

“Sve korekcije mi je završila istog dana i platila sam joj ih 800 evra.”

Problemi su, tvrdi, počeli da se nižu od prvog dana.

- Od prvog dana problemi, bila sam modra, otečena, imala sam ožiljke, probleme sa očima - navodi ona i objašnjava da u prvi mah nije sumnjala da je svemu tome uzok njena nestručnos­t:

- Požalila sam se, rekla sam da sam modra, da sam u podlivima, a ona je rekla da će to proći, da je normalno. Međutim, ja sam skoro mesec dana bila modra i otečena, znala sam da to nije normalno, da ne treba da traje toliko - prepričava sagovornic­a.

PROBLEM SA OČIMA Prema njenim rečima, najveći je problem imala sa očima, koji ni do sada u potpunosti nije rešen.

- Maglilo mi se, suzile su mi oči, nisam mogla dobro da vidim, to se nastavilo i kada su modrice prošle. Sada mi je dosta bolje, idem kod lekara, ali problem nije u potpunosti rešen - navodi.

Nakon prijave Aksenija je na društvenim mrežama podelila njenu fotografij­u, napravljen­u toga dana kada je zahvat urađen, gde joj je uputila uvrede.

- Ovu bednicu sam isto radila, pa me prijavila u Tužilaštvo - napisala je uz fotografij­u.

PRETNJE

Rođaka Damira H. jedna je od oštećenih.

- Kada se ukuca njeno ime na Guglu ne izađe ništa o njenom poslu, ali izađe to da je povezana sa raznim kriminalci­ma iz regiona. I ona sama se poziva na “jaka leđa”, preti ženama koje se žale, koje je prijave, koje bi da progovore. Kaže: “Udaraš mi na hleb, udariću i ja na tebe” i onda se one uplaše i povuku, a broj žrtava njenog rada se samo povećava - zaključuje Damir.

Pre njih, “Blicu” se javila žena koja tvrdi da je žrtva Aksenijino­g rada, koja je od objavljiva­nja svog iskustva odustala nakon što joj navodno prećeno...

Prema tvrdnjama izvora upoznatog sa slučajem, Lovčevićev­a se lažno predstavlj­ala i kao članica Američke estetske akademije, štaviše bila je samo polaznik jednog kursa

 ??  ?? žene imaju trajne posledice od tretmana u „salonu“lovčevićev­e
žene imaju trajne posledice od tretmana u „salonu“lovčevićev­e
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia