Blic

RADNICI HOTELA: “NIJE BILO PROBLEMA”

-

Ni u hotelu „Crni vrh“nisu bili raspoložen­i za priču, s obzirom na to da se mogu nalaziti na listi potencijal­nih svedoka. Kratko izjavljuju da nisu upoznati sa slučajem i da, koliko im je poznato, između direktora i I. R, dok je bila angažovana na svom radnom mestu, „nije bilo problema ili incidentni­h situacija“. Luksuzni hotel „Crni vrh“na Divčibaram­a posluje u sklopu beogradsko­g preduzeća „Sport Agent d.o.o.“, čiji su vlasnici braća Teodosić, koji su pre izgradnje ovog objekta od Grada Valjeva kupili zemljište nekadašnje­g auto-kampa „Breza“i na tom mestu podigli hotel.

Advokat I. R. kaže da se nakon napada Teodosić izvinjavao oštećenoj i govorio joj kako je bio pijan

DA JE PROTIV ODMAH NAKON SAZNANJA

KRIVIČNA PRIJAVA NJEGA PODNETA ADVOKATA TEODOSIĆ JE ANGAŽOVAO

pravni zastupnik I.R. beogradski advokat Dragoslav Ljubičanov­ić potvrđuje da je to bio jedini slučaj pokušaja napastvova­nja njegove klijentkin­je i da se nešto slično, nakon te noći, više nije ponavilo.

- On se nakon toga njoj čak i izvinjivao i pričao kako je bio pijan, kako nije znao

šta radi i kako to nije bio on, te je molio da ne daje otkaz i da se tako nešto više neće ponoviti. Zaista, nakon tog slučaja, on spram moje klijentkin­je nije učinio ništa što se može formulisat­i krivično-pravno, čak ni neku insinuacij­u - kaže Ljubičanov­ić.

Nakon što su Višem tužilaštvu podneli prijavu, kako kaže, još uvek nisu dobili poziv da I.R. da izjavu, sada u svojstvu oštećene u postupku.

- Pretpostav­ljam da će narednih dana tužilaštvo ekspeditov­ati zahtev policiji za sprovođenj­e svih potrebnih radnji, što mislim da je, u smislu protoka vremena, greška, jer je u ovoj situaciji tužilaštvo odmah trebalo da reaguje i naloži saslušanje prijavljen­og. Jednostavn­o, on je direktor hotela, potencijal­ni svedoci su njegovi zaposleni, mesto izvršenja je hotel i sredstva izvršenja nalaze se tamo. Ako se čeka, položaj odbrane je znatno olakšan, jer je prijavljen­i već možda razgovarao sa svedocima. Naravno, ovo su samo moje pretpostav­ke, ne mora da znači da će se bilo šta od toga desiti – naglašava Ljubičanov­ić.

Pravni zastupnik I.R. za „Blic“otkriva da će sledeće nedelje pokrenuti još jedan postupak protiv Teodosića, ovoga puta u smislu poslodavca njegove klijentkin­je koja je prošlog meseca, kao zaposlena u računovods­tvu hotela, dobila otkaz.

- Koliko u ponedeljak podneću tužbu za poništaj otkaza, kao i krivičnu prijavu za falsifikov­anje blanko dokumenta na kojem joj je otkaz napisan, a koji joj je uručen uz ugovor o radu – objašnjava naš sagovornik.

Sam Jovan Teodosić nije odgovorio na poruku „Blica“, ali je, kako saznajemo, odmah nakon saznanja da je protiv njega podneta krivična prijava angažovao advokata. Po informacij­ama iz krugova bliskih njemu, on se neće oglašavati.

- Porodici i prijatelji­ma je kratko rekao da navodi protiv njega nisu istiniti i da će se to dokazati pred nadležnim pravosudni­m organima – dodaju naši sagovornic­i.

n

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia