Blic

Napravili žurku povodom sedme godišnjice braka

Naš uspešni košarkaš i njegova supruga, priredili su pravi parti povodom godišnjice braka, a tom prilikom razmenjiva­li su nežnosti pred prijatelji­ma.

-

NJIH DVOJE NISU skrivali oduševljen­je, te se ponašali zaljubljen­o kao na početku veze. Bobi i Milica su sa prijatelji­ma uživali u jednom prestoničk­om lokalu, a onda pozirali, te još jednom privukli pažnju razlikom u visini. Bobi, koji je glavna atrakcija gde god se pojavi pada u senku kada pored njega pozira zgodna supruga koja mu je najveća podrška. Ona ga prati ga kad god može, a njihovu ljubav prati jedna interesant­na priča. Naime, iako su u višegodišn­jem braku i imaju dvojicu sinova Vuka i Petra, njih dvoje se nisu zavoleli baš na prvi pogled.

- Milica i ja smo se upoznali jednog leta, ona je šetala livadom, a ja sam vozio traktor. Pogledala me je i pomislila: “Evo mog princa na konju”. Šalim se, naravno. Ja sam čovek sa sela i sviđa mi se da to tako vidim, mada je bilo sasvim drugačije. Upoznali smo se u Vršcu kod mog prijatelja koji se zabavljao sa Miličinom najboljom drugaricom. On je slavio rođendan i svi smo se tu zatekli. Milica mi se odmah dopala i to sam jasno pokazao. Na fin način me je u početku odbijala, ali sam bio uporan - rekao je Bobi svojevreme­no za “Gloriju”.

Njih dvoje su ozvaničili vezu 2014. godine, a zanimljivo je da je ovaj par imao čak dva venčanja. Najpre su se venčali u Meksiku, na Maroma biču, ali budući da njihovi zakoni ne važi i u Srbiji, po povratku sa putovanja, u julu 2014, sklopili su i građanski brak u Beogradu. Zavete su izrekli u crkvi Vavedenje presvete Bogorodice, a građanski brak je sklopljen u kući Kralja Petra I, pa su, potom, upriličili veliko slavlje u jednom prestoničk­om restoranu.

n

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia