Blic

TAMARA IMA ISTANČAN UKUS

-

neću o tome da pričam pre nego što počnem da radim - kaže Ivan. Glumac često sarađuje sa svojim klasićima u raznim projektima, pa tako i u ovoj predstavi igra sa Urošem Jakvovljev­ićem sa kojim je studirao na FDU.

- Igramo dugo zajedno. Dobro se poznajemo i to je kvalitet nekog procesa. Da

Tokom izvođenje predstave “Ova će biti ista”, na pretpremij­eri su na stejdž izašle Tamara Dragičević, Milica Janevski i Ana Mandić. Kada smo pitali Ivana šta mu je rekla prijatelji­ca i drugarica sa klase Tamara Dragičević posle predstave, glumac je odgovorio: - Tamara je zadovoljna, što je jako velika stvar. Ona ima jako istančan ukus i precizno oko. Mislim da smo njen sud prošli. Nema zime za ovu predstavu. bi sa nekim ušao u sinergiju morate neko vreme da provedete zajedno, da se upoznate i shvatite jedno drugo. U ovom procesu to nismo imali. Mi se znamo već dovoljno. Znamo kako dišemo, kako razmišljam­o i već smo u startu imali olakšicu što nismo imali potrebu da prođemo proces upoznavanj­a. Već se prilično dobro razumemo - kaže Ivan.

S obzirom na to da se predstava zove “Ova će biti ista”, pitali smo Ivana da li se danas olako generalizu­ju ljudi.

- Naravno da ne možemo reći kako je svaka žena ista i da je svaki muškarac isti. To je teza ovog komada. Mi se bavimo kritikom celog tog stava. Dobro je da se desila ova priča, jer vidimo koje probleme imaju žene, a koje muškarci. Suštinski smo svi u istom kotlu. Neko je nekad taj kotao zakuvao u istoriji čovečanstv­a. Nisam siguran da je uvek to bilo tako. Nismo imali te kodekse ponašanja, tu sociologij­u društva koja je prilično surova prema oba pola. Mislim da su ovakve stvari važne, neophodne, da se društvo oporavlja i da počenemo drugačije da posmatramo jedne druge. Da svaki čovek bude individua za sebe, nevezano koji polni organ ima- istakao je on.

Da biste sa nekim ušao u sinergiju morate neko vreme da provedete zajedno, da se upoznate i shvatite jedno drugo. U ovom procesu to nismo imali. Mi se znamo već dovoljno. Znamo kako dišemo, kako razmišljam­o, kaže glumac o kolegama sa kojima igra u predstavi “Ova će biti ista”

n

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia