Blic

KAO STUDENTKIN­JA IMALA SAM U NOVČANIKU SPISAK KAFANSKIH PESAMA

-

Da li u kafani uvek naručite one prave kafanske pesme ili kafana nije vaš izbor? - Kafana je izbor svakom čoveku koji živi u Srbiji. Svi smo imali svoje kafanske periode. Svi smo imali svoj spisak. Kada sam bila studentkin­ja, imali smo u novčaniku spisak pesama, jer znate kada kažu: “Ajde naruči neku pesmu”, a vi u tom trenutku ne znate šta da kažete. Onda izvadimo spisak i redom. To nam je kafansko iskustvo donelo. Svašta smo slušali, svašta smo naučili. Mi često imamo kvizove među muzičkim urednici, ko zna ovu stvar, a ko ne. Onda izvlačimo nešto najstarije što postoji pa preslišava­mo jedni druge koliko ko zna. Da li su na tom spisku Silvana i Toma?

- Pa uvek. To vam je već standard i klasika - Toma i Silvana. To često i oni početnici u kafani znaju, šta je najlakše naručiti, a najlakše je njih. A tek onda doći do nekih specijalit­eta.

Zbog čega?

- Pa ima ih previše. Dug je spisak. Znam ih previše.

Ne samo da mu je rijaliti pomogao da izgradi muzičku karijeru i postane poznat u javnosti, već Gastoz može da se pohvali i da je dva puta odneo pobedu u “Parovima”. Uz to ide i velika svota novca, te je samo od nagrada inkasirao 100.000 evra, a kada se na to dodaju honorari, s razlogom se nalazi na spisku najplaćeni­jih rijaliti zvezda. On je na osnovu brojnih skandala uspeo toliko da stvori brend od svog imena, da se produkcijs­ke kuće bore da ga ubace baš u svoj program. Tražili su ga i u “Zadruzi”, ali je on veran Televiziji “Hepi”. Kako se priča, on je jedan od najplaćeni­jih učesnika i navodno je za takmičenje dobijao 2.500 evra nedeljno.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia