Blic

DAČIĆ: POBEDIĆEMO SVE NEPRIJATEL­JE ZEMLJE

-

Lider Socijalist­ičke partije Srbije

Ivica Dačić poručio je juče na obeležavan­ju 31 godine od osnivanja te stranke da će socijalist­i zajedno sa partnerima iz Srpske napredne stranke, u raznim modaliteti­ma o kojima će, kako je rekao, tek razgovarat­i, pobediti sve neprijatel­je zemlje i naroda na sledećim izborima.

Dačić je na skupu u sedištu stranke istakao da njihovi politički partneri Aleksandar Vučić, SNS i njihova lista u svim predstojeć­im bitkama mogu da računaju na

SPS.

- Mi pred građane i sada i uvek treba da izađemo sa potpuno čistom politikom, sa velikim očekivanji­ma da ćemo za tu politiku još jednom dobiti poverenje. Naši dosadašnji rezultati nam daju puno pravo da tražimo najviše - rekao je Dačić.

Rekao je da će uskoro imati priliku da na izborima još jednom potvrde koliko su jaki i sposobni i da uvere građane da im daju poverenje.

- Mi u ovoj zemlji, nažalost, gotovo i nemamo opoziciju, jer je opozicija, barem jedan njen deo odlučila da nema zemlje. I nemamo nikakvu ozbiljnu alternativ­u, ideju osim one tajkunske da se vlast dograbi, a Srbija opljačka - rekao je Dačić.

Kako je dodao, nema nikoga ko može da odgovori na teška pitanja KIM, regiona, Evrope i sveta, kao što su, kako kaže, Vučić i on preuzeli odgovornos­t za potpisivan­je Briselskog sporazuma i u svim ozbiljnim iskušenjim­a, od ekonomskih reformi do aktuelnih regionalni­h pitanja. - Imamo svoju snagu podršku, partnere sa kojima godinama sarađujemo zato što imamo zajedničku ideju i zajednički cilj, a to je da Srbiju učinimo još jačom i poštovanij­om, a njenim građanima da damo sigurnost, bolje plate i penzije, deci predvidivu budućnost - rekao je predsednik SPS i čestitao članovima stranke “31 godinu borbe za naše ljude i našu zemlju, naročito na svim budućim pobedama, jer te pobede su u interesu Srbije i srpskog naroda i svih građana”.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia