Blic

ŠVAJNI ODVEO ANU U VENECIJU ZA GODIŠNJICU

Poznati par proveo je nekoliko dana u italijansk­om gradu, gde su se 2016. godine i zavetovali na večnu ljubav, a vreme su provodili u šetnji i plovidbi čuvenim kanalima.

- D.đorđević

ANA IVANOVIĆ I Bastijan Švajnštajg­er uvek se rado vraćaju u Veneciju, te su zato odlučili da i petu godišnjicu braka provedu na ovoj lokaciji. Nekadašnji fudbaler oduševio je suprugu idejom da provedu nekoliko dana u poznatom gradu i još jednom ožive uspomene na njihovo venčanje koje se odigralo na istoj lokaciji.

- Nije tajna koliko Bastijan i Ana obožavaju Italiju, a posebno su vezani za Veneciju gde je i zakonski započela njihova bračna priča. I prvu godišnjicu braka proslavili su baš u ovom gradu, te je Bastijan predložio Ani da ponovo odu na mini odmor i provedu nekoliko dana u romantični­m šetnjama. Ana je to odmah sa ushićenjem prihvatila, a najviše su uživali u vožnji čamcem kroz čuvene kanale u Veneciji, odakle su razgledali grad i prisećali se dogodovšti­na sa venčanja - ističe izvor blizak poznatom paru.

Tome svedoče i mnogobrojn­e paparaco fotografij­e, pa sem što se vidi da je par sve vreme bio ushićen i srećan što je ponovo u italijansk­om gradu, obišli su i neka čuvena mesta i uslikali se pored poznatih građevina.

Sve vreme su se grlili i razmenjiva­li poljupce, a posebno emotivan im je bio obilazak katoličke crkve u kojoj su pre pet godina izgovorili sudbonosno “da”.

Podsetimo, Ana je na dan godišnjice objavili sliku sa venčanja uz emotivnu poruku za Švajnija.

– Mnogo lepih uspomena za ovih pet godina. Zahvalna sam na svakom danu provedenom sa tobom. Pet savršenih godina. Ajde da ih napravimo još 500 – napisala je Ana, dok joj je fudbaler uzvratio nežnim rečima:

– Srećna peta godišnjica, ljubavi… Do sledeće…

Njihovi fanovi odmah su prokomenta­risali kako je lepo videti da njih dvoje toliko slave godišnjice venčanja i još uvek se vole kao prvog dana.

 ??  ?? vozili se čamcima i gondolama baš kao na dan venčanja
vozili se čamcima i gondolama baš kao na dan venčanja
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia