Blic

GRADI ZGRADU U BLIZINI SLAVIJE

-

Građevinsk­a kompanija trenera „Zvezde“takođe je naručilac elaborata za igradnju objekta na lokaciji između Nemanjine ulice i Ulice kralja Milutina, kod trga Slavija i parka Manjež. To je za „Novu ekonomiju“potvrdio direktor Dekijeve kompanije. On je ocenio da je taj deo trenutno „ruglo grada“, a da je u planu da se gradi ekskluziva­n, moderan kompleks, sa zelenilom i zelenim terasama. Kaže i da će za taj deo biti raspisan međunarodn­i javni konkurs gde će moći da se prijave arhitekte iz celog sveta.

Površina obuhvaćena planom iznosi oko 1,9 hektara, a potencijal­no bi mogla da bude iskorišćen­a za mešovite gradske centre (stambeno-poslovne zgrade) i proširenje mreže saobraćajn­ica.

Pevačica je novim lapsusom postala pravi hit na društvenim mrežama iako su svi uveliko navikli na njene ispade.

PEVAČICA TANJA SAVIĆ već godinama priča o tome kako joj je želja da ima jahtu, ali ju je, kako kaže u toj nameri korona sprečila.

- Od jahte, kao što vidite, nema ništa, ni ove godine. Ali nismo radili, ipak korona, al’ biće sledeće - rekla je Tanja kroz osmeh, a onda je na pitanje da li voli jahte rekla.

- Pa volim, bre, ko ne voli jahte. Volim ja i konje, i jahte, šta god. Nije meni problem ništa. Ja volim i na konju da se vozim i na jahti, šta god, samo da stignem na lokaciju - objasnila je pevačica za “Pink” i dodala da mnoge njene kolege uprkos pandemiji dobro žive:

- Pa, brate, pa imaju ušteđevinu, šta ti misliš. Ko je pametan, taj se snađe. Tako da nemam pojma, sve u slamaricu stavljajte i šta drugo da kažem.

Kako tvrdi, ljubavni život joj nije prioritet, niti planira nešto na tom polju.

- Ma kakva crna ljubav, bre. Nema ništa od toga. Ja samo kuća i posao k’o Ekrem. Majke mi, kuća posao deca i to je to. Stvarno ne izlazim više - zaključila je Tanja. Ove njene izjave pridodate su moru lapsusa koje je pravila poslednjih godina, a koje su postale viralne. 

 ??  ??
 ??  ?? tanja kaže da za ljubav nema vremena jer je rastrzana između posla i dece
tanja kaže da za ljubav nema vremena jer je rastrzana između posla i dece
 ??  ?? „ja sam od onih koja je stalno tražila adrenalin“, kaže verica
„ja sam od onih koja je stalno tražila adrenalin“, kaže verica

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia