Blic

Šteta! Fića ipak nije uspeo da stigne do svog prvog trofeja

-

Bolji od srpskog tenisera bio je Pablo Karenja Busta, koji je slavio posle dva seta rezultatom 6:2, 6:4. Bila je ovo četvrta šansa za Filipa da stigne do pehara, ali u presudnom meču prošao je kao i u Stokholmu i Budimpešti 2019. godine.

SRPSKI TENISER FILIP Krajinović ipak nije uspeo da osvoji svoj prvi trofej u karijeri, pošto je izgubio od Pabla Karenja Buste u finalu turnira u Hamburgu.

Španac je bio bolji posle dva seta rezultatom 6:2, 6:4, posle jednog časa i 23 minuta igre, ali je bio mnogo bolji rival.

Bila je ovo četvrta šansa za Filipa da stigne do trofeja, ali u presudnom meču prošao je kao i u Parizu 2017, odnosno Stokholmu i Budimpešti 2019. godine.

Filip nije uspeo da ponovi igre iz prethodnog toka turnira, a loptica ga nije slušala kao što je to bio slučaj u četvrtfina­lu protiv Stefanosa Cicipasa. Od samog starta duela Karenjo-busta je bio agresivnij­i i bolji igrač na terenu. Ovo je šesta titula u karijeri za Karenja-bustu, nakon onih osvojenih u Vinston-salemu, Eštorilu, Čengduu i Marbelji.

Od ponedeljka će biti 11. igrač svet i u Tokio stiže kao osmi nosilac. Njemu je pripao i ček na 96.035 evra, dok će Krajinović morati da se zadovolji sa 71.000 evra. Šteta! Fića ipak nije uspeo da stigne do svog prvog trofejasrp­skom teniseru filipu krajinović­u se baš ne da da osvoji trofej. 

Krajinović će morati da se zadovolji utešnom nagradom u iznosu od 71.000 evra

 ??  ?? srpskom teniseru filipu krajinović­u se baš ne da da osvoji trofej
srpskom teniseru filipu krajinović­u se baš ne da da osvoji trofej

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia