Blic

UKRALI PA PRODALI SKUTERE

-

Policija u Preševu uhapsila je dvojicu devetnaest­ogodišnjak­a iz okoline Bujanovca i Preševa, osumnjičen­ih da su ukrali, a zatim i prodali dva skutera. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, biće podnete krivične prijave protiv dvojice mladića, za koje se sumnja da su oni u proteklom periodu iz dvorišta porodičnih domaćinsta­va na području Preševa ukrali dva skutera i prodali ih ih u Bujanovcu.

Hapšenje Belivuka i njegovih saradnika otvorili su Pandorinu kutiju najjezivij­ih zločina koje Srbija ne pamti, a do istražnih organa gotovo svakodnevn­o stižu nove informacij­e i dokazi, a koji potvrđuju tvrdnju policije i tužilaštva, a koju će zastupati na sudu, da je ova grupa učinila više otmica i teških ubistava za koje je zaprećena kazna doživotni zatvor.

Poslednji u nizu dokaza, a koji su objavljeni javno u jednoj televizijs­koj emisiji, a koji su bili mučni za gledanje jesu fotografij­e svirepog mučenja žrtava sa tribine Partizana. Na nekoliko fotografij­a su prikazani Belivuk i Miljković kako poziraju sa oružjem i koktelima. Tu su bile i fotografij­e kokaina koje je policija zaplenila od klana Velje Nevolje. Na kraju je prikazano i nekoliko fotografij­a na kojima oni poziraju uz svoje osakaćene i mučene žrtve.

Odsečene glave i stopala, noževi zabodeni u leđa i krv na sve strane... Ipak, fotografij­a koja je posebno izazvala jezu je ona na kojoj sa još uvek živim, ali krvavim, muškarcem, poziraju Belivuk i kako je Ministar policije otkrio - njegov vojnik Srđan Lalić. Ministar je rekao da je kasnije žrtva “zaklana”, ali ono što

 ??  ?? u kući u ritopeku pronađena je mašina za mlevenje mesa
u kući u ritopeku pronađena je mašina za mlevenje mesa

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia