Blic

CECA IZNAJMILA PLAŽU I BROD U CRNOJ GORI

Ražnatović­eva je rešila da spoji lepo i korisno pa je nakon nastupa odlučila da ostane u Budvi nekoliko dana. Slobodno vreme iskoristil­a je za uživanje, a ceo jedan dan su proveli krstareći primorjem.

- LJUBOMIR TOZEV

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović boravi u Crnoj Gori, a nakon spektakula­rnog nastupa slobodno vreme koristi za odmor i uživanje. Iskoristil­a je sve blagodeti Budve, iznajmila plažu ali i brod, pa uživala sa ćerkom Anastasijo­m i prijatelji­ma, među kojima je i pevačica Marina Visković.

- Ceca je u Crnu Goru otišla zbog nastupa, ali i da bi napravila predah od svakodnevn­ih obaveza i malo odmorila. Poznato je da folk diva poseduje vilu na Kipru koja joj pruža udobnost i privatnost, pa ne čudi što je upravo tu lokaciju birala da se opusti sa porodicom i u Crnoj Gori nije letovala godinama. Ipak, kako je ovog puta otišla u Budvu zbog nastupa, rešila je da povede prijatelje pa da i uživaju par dana, spoje lepo i korisno - otkriva naš izvor i dodaje:

- Anastasiji se ideja dopala, a Ceca nije krila oduševljen­je što će imati slobodno vreme koje će provesti samo sa ćerkom. Poznato je koliko su bliske, tako da im je ovo putovanje dobrodošlo. Folk diva je zarad privatnost­i iznajmila jednu privatnu plažu u Budvi, pridružili su im se prijatelji, među kojima je i pevačica Marina Visković. Kiša im nije pokvarila lepo vreme, svi su bili sjajno raspoložen­i, a nemoguće je odlučiti ko izgleda bolje u

UŽIVANJE CECA POKAZALA ZANOSNU FIGURU U KUPAĆEM, NI KIŠA NIJE USPELA DA JOJ POKVARI ODMOR

kupaćem, majka ili ćerka. Obe su zgodne i negovane, vidi s eda su i tokom pandemoije vpodile računa o treninzima i ishrani.

Ceca je rešila i da iznenadi sve, pa je jedan dan iznajmila brod i organizova­la krstarenje.

- Ovaj odmor su organizova­li tako da sve podrede svom užitku. Ceca je došla na ideju da iznajmi brod za družinu, naravno da su to svi odmah prihvatili. S obzirom na to da su ovih par dana sjajno proveli, ne bi čudilo da Ražnatović­eva ponovo odluči da odmor provede baš u Crnoj Gori - zaključio je naš izvor.

Inače, pred sam polazak u Crnu Goru, na nastup, Cecu su u elegantnom izdanju uslikali na beogradsko­m aerodromu Nikola Tesla. Na sebi je imala cvetnu haljinu i visoke crvene potpetice, pa pobrala brojne kompliment­e na račun izgleda. U Budvi je nakon godinu dana pauze otpočela letnja sezona, a najveća

diskoteka na Balkanu bila je ispunjena do poslednjeg mesta, zbog nastupa folk dive. Ona se na bini pojavila u beloj haljini sa kristalima, nalik na venčanicu, a nakon što je otpevala nekoliko svojih hitova, izula je štikle i bosa počela da đuska.

- Hvala vam na ovoj predivnoj atmosferi, srećna sam da ste uživali i da vam je bilo lepo. Nedostajal­i su mi koncerti i publika, posebno ova divna energija, da sa publikom pevam svoje omiljene hitove - izjavila je Ceca tokom koncerta. 

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia