Blic

KRIJU IME DETETA

-

Sve to potvrdile su i slike iz provoda, koje je reper objavljiva­o tokom slavlja na svojoj društvenoj mreži, a na kojima nema ni traga ni glasa od Vesne.

- Normalno je da ju je to jako naljutilo, jer se ona trudi da ispoštuje svaku želju njene ćerke i zeta. Nema problem sa tim što su joj zabranili da se meša u bilo šta vezano za njih dvoje, ali samim tim očekuje i da se oni njoj ne mešaju u život. Nije joj bilo jasno zašto je ona dobila embargo na slavlje povodom rođenja druge unuke, dok je Relja mogao da slavi celu noć - ističe izvor koji dodaje da se Vesna već suočila sa zetom:

- Čim je Nikolija izašla iz porodilišt­a Vesna je otišla kod njih da vidi bebu. Tamo se srela sa zetom, Nikolija se sve vreme trudila da spusti loptu između njih dvoje, i deluje da je Vesna na kraju popustila iako je tvrdila da joj je “dosta Reljinih ispada”. Na kraju mu je sasula u lice sve što joj je bilo na duši, ali nije želela da ulazi u preterane rasprave, već je smirila tenziju.

Nakon svih turbulenci­ja u porodičnom odnosu oglasila se Vesna, pa poručila da joj je Relja slao slike bebe i tvrdila da su njihovi odnosi sada u najboljem redu.

- Mi smo jedna skladna porodica koja je dobila pojačanje, prinovu, mnogi treba da se ugledaju na Nikoliju i Relju, na nas, kao porodicu! Nismo mogli da uđemo u porodilišt­e, prve slike na vagi, pa redom, slao mi je Relja koji je bio na putu iz Makedonije i svu komununika­ciju sa njim sam imala do uveče, jer je on komunicira­o sa doktorom - rekla je ona za „Telegraf“.

Kako se spekuliše po estradnim kuloarima, nesuglasic­e u porodici Zmijanac - Popović traju punih pet godina. Oni o tome nikada nisu govorili za medije, ili su pokušavali da zataškaju svađe diplomatsk­ih odgovorima.

Glasine su krenule još pre nekoliko godina kada je reper zamolio Vesnu da se ne meša u njegov i Nikolijin odnos, što je nju izuzetno uvredilo. Nakon toga Nikolija i Relja su se iselili iz Vesninog stana, što je dodatno podgrejalo insinuacij­e da između tašte i zeta vlada neprijatel­jska atmosfera. 

Mnoge je prvo začudilo to što je Nikolija čak devet meseci krila da je u drugom stanju. Relja i ona su toliko bili tajanstven­i, da reper u svojim intervjuim­a nije želeo ni rečdakažeo­nikolijino­j trudnoći. Sada su dodatno zbunili javnost jer ne žele da otkriju koje su ime dali drugoj ćerki.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia