Blic

SINOVI KOSE, BERU VOĆE, HRANE ŽIVOTINJE

-

Bane ponosno otkriva da njegovi naslednici vole da borave na selu, kao i da su mu velika pomoć oko posla: - Uključeni su u sve obaveze, košenje, branje voća, hranjenje životinje. Socijalizo­vani su i imaju drugare i ovde, kad odu u Beograd i tamo imaju društvo. Mislim da je bitno i važno da deca imaju širinu, da uče i istražuju.

Imam svoju baštu, paradajz, krastavac, tikvice. U detinjstvu sam dolazio na selo kod bake i deke, oduvek sam voleo tu da boravim. Kada sam ovde, nema stresa

probude, da nauče da bolje brinu o prirodi. Toliko je sve zagađeno i smeće je na sve strane, angažujemo decu da čistimo divlje deponije i sav taj haos sređujemo.

Pored posla u selu, Tomašević se nakon duge pauze zbog pandemije vratio i glumi, što ga čini posebno srećnim.

- Imao sam gostovanje u Ubu sa predstavom “Dobar čovek”, u kojoj glumim sa Vesnom Stanković i Ljiljanom Blagojević, u toku je letnji festival. Bilo je divno posle gotovo devet meseci biti ponovo na sceni, niko od nas nije očekivao da će tako dugo da traje pandemija - priča glumac i dodaje:

- Završili smo sa snimanjem

pete sezone “Ubuca mog oca”, Miša Zvornik je naravno preživeo i nastavlja svoju misiju. Publika je zaista zavolela tu seriju i vezali su se za likove, rekao bih da Ubice imaju priču i da je serija otvorila potpuno neku novu dimenziju u kinematogr­afiji. Sama ta ideja da nikad ne možete da znate u kom smeru će nešto da se odvija je počela upravo od Ubica.

Što se tiče daljih poslova i projekata, Branislav kaže da je u ovom trenutku nezahvalno planirati:

- Imam puno planova i želja, ali ne volim da pričam o njima dok se ne realizuju. A trenutak je takav da ne možemo baš ni da planiramo.

n

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia