Blic

IVANA I LUKAS IDU NA SUD ZBOG DUETA

Suprug pevačice tvrdi da se za izvođenje sporne pesme “Svatovi” pitaju autori, a ne pevač, dok je Vuksanović­ev menadžer sa Jutjuba skinuo i prethodni duet, što je dodatno raspirilo sukob.

- ALEKSANDRA IVANOVIĆ

Kolege Ivana Selakov i Aca Lukas posvađali su se samo dan nakon objavljiva­nja dueta “Svatovi”, a javnost je za to saznala kada je pevačica sve iznela na svom Instagram profilu, nakon čega su usledila brojna prepucavan­ja. Dok menadžer Lukasa optužuje pevačicu za prevaru i dugovanje, tim Ivane Selakov nudi dokaze da je upravo suprotno.

- Njih dvoje ne mogu da nađu zajednički jezik, naročito što su se u sve umešali menadžeri. Ivanin tim smatra da je izrađen i pravdu će potražiti na sudu, dok ljudi iz Acinog okruženja ne žele da odustanu jer misle da pravno mogu da dobiju novac. Pitanje je kako će se sve završiti jer je upitno da li su potpisali ugovor za duet, kaže naš izvor upućen u čitavu situaciju i ističe:

- Aca i Ivana su godinama dobro sarađivali, a osim dueta “Svatovi” Lukasov tim je sa Jutjuba skinuo i pesmu “Omaklo mi se” koju su takođe njih dvoje snimili kao duet. To je dodatno raspirilo sukob, čiji će epilog očigledno biti na sudu.

Numera na kojoj su radili Ivana Selakov i Aca Lukas je nakon svega 24 sata uklonjena sa Jutjuba, a pevačica se tim povodom oglasila i otkrila svoju verziju priče:

- Svi vi koji pratite moj rad godinama znate koliko rada i energije ulažem u svaku pesmu i koliko se trudim da idem srcem i da pružim najbolje vama kao publici. Nažalost, kao pevač sam prevarena moralno i materijaln­o od strane duet-saradnika na pesmi “Svatovi”. Cela ideja projekta je bila moja kao i uloženi trud oko realizacij­e pesme i pravo od autora na novu verziju. Zbog velike neprofesio­nalnosti druge strane, spot se u ovakvom obliku povlači sa Jutjuba, ali uskoro ću vam pružiti

novu verziju ove prelepe pesme. Hvala što ste uz mene sve ove godine! Voli vas Ivana - napisala je pevačica u svojoj objavi.

Nakon njenog saopštenja usledili su brojni komentari, a menadžer i producent Ace Lukasa Saša Mirković izneo je drugu stranu ovog sukoba. Medijima je tvrdio da pevačica nije ispoštoval­a svoj deo dogovora kao i da finansijsk­a naknada koja je dogovorena nije izvršena od strane njenog tima.

Sa druge strane Predrag Mirković Peđa, Ivanin muž i producent za “Blic” je poručio da su oni sve sami isplatili vezano za taj projekat i da Lukas ubuduće neće imati prava da izvodi tu pesmu.

- Nastao je skandal oko pesme, jer smo kao i do sada Ivana i ja sve organizova­li. Kompletno je kao i u svim duetima zasluga naša. Iako je u pitanju stara Lukasova pesma, ubuduće će mu biti zabranjeno da je izvodi, jer se za sve pitaju autori pesme. Projekat je kompletno naš, sve smo platili. Saša Mirković je sa malverzaci­jama pokušao da nas izradi. Promocija pesme je bila dogovorena za sredu, a oni su je u ponedeljak pustili. Sada je pesma na svim kanalima zabranjena i stopirana. Ivana će sa drugim pevačem snimiti istu ovu pesmu. Krivo mi je što smo sve organizova­li i na kraju se ovako završila. Ja sam pod temperatur­om od 38 stepeni radio na projektu, da bi nas na kraju prevario.

Ovo, inače, nije bio prvi put da Ivana i Lukas sarađuju. Njih dvoje su prethodno snimili dve duetske pesme - “Daleko si” i “Omaklo mi se”, a do sada su jedno o drugom u javnosti imali samo reči hvale.

Sada je pesma na svim kanalima zabranjena i stopirana. Iako je u pitanju Lukasova pesma, biće mu zabranjeno da je izvodi

 ??  ?? Vuksanović­ev tim tvrdi da Ivana njima duguje novac, te da je to razlog skandala
Vuksanović­ev tim tvrdi da Ivana njima duguje novac, te da je to razlog skandala
 ??  ??
 ??  ?? Pevačica je poručila da će snimiti duet sa drugim pevačem u novoj verziji
Pevačica je poručila da će snimiti duet sa drugim pevačem u novoj verziji

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia