Blic

Otac hoće da iznudi dva miliona od mene

Nakon što je odstupio sa mesta staratelja, Džejmi Spirs je istakao da pevačica treba da mu bude zahvalna jer ju je štitio od katastrofa­lnih poteza u karijeri, te sada traži dodatni novac za svoje usluge.

- D. Đorđević

ADVOKATI BRITNI SPIRS tvrde da njen otac Džejmi pokušava da iznudi od pevačice dva miliona dolara pre nego što odstupi s mesta njenog staratelja. Britni je to potvrdila u novim pravnim dokumentim­a.

Strani mediji pišu da je pevačica istakla kako je njen otac već ranije priznao da bi bilo najbolje da se povuče s mesta njenog staratelja te da od nje želi samo novac. Njemu navodno treba novac kako bi platio svoje advokate i bivše poslovne

pevačica kaže da neće ni evro dati ocu, niti ispuniti njegove zahteve

saradnike. Međutim, Britni ne želi da popusti pred njegovim zahtevima.

- Džejmi neće ništa više iznuđivati od svoje ćerke. Nema pravo postavljat­i uslove za uklanjanje s mesta staratelja. Već je trebalo da se povuče. To bi jedino bilo pristojno i ispravno rekao je Britnin advokat za strane medije i dodao kako će tražiti da ga suspenduju ako se ne povuče s mesta staratelja do kraja septembra, kada je zakazano suđenje u Los Anđelesu. Podsetimo, Džejmi Spirs je nedavno pristao da odstupi s mesta dugogodišn­jeg staratelja svoje ćerke. Potom je izjavio kako je pevačicu njegovo starateljs­tvo “spasilo od katastrofe” te da javnost zapravo treba da ga pohvali, a ne kudi. Kako tvrdi, kada bi svi znali do koje granice su išli Britnini mentalni problemi i borba sa zavisnošću, svi bi bili na njegovoj strani. S druge strane javnost je ostala šokirana kada se saznalo da je Džejmi upravljao ne samo finansijam­a ćerke, već joj određivao i da li može da rađa, s kim se viđa i šta sme da kupi.

n

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia