Blic

Program “NIS Calling” kreće 1. novembra!

-

OSLUŠKUJUĆ­I POTREBE MLADIH generacija, kompanija NIS će drugi put ove godine realizovat­i program „NIS Calling“u okviru kog studenti odabranih fakulteta mogu steći praksu iz različitih oblasti poslovanja naftne industrije i tako dobiti šansu da prve profesiona­lne korake načine u NIS-U, jednom od najvećih energetski­h sistema u regionu. Posebna pogodnost programa je što odabrani kandidati mogu obaviti 320 sati prakse tokom tri meseca i uskladiti ih sa obavezama na fakultetu.

Zaintereso­vani za peti ciklus programa „NIS Calling“mogu se prijaviti od 1. do 21. septembra na linku: https://posao.nis.rs/ prijava/nis-callingpra­ksa-5 Praksa počinje 1. novembra, a otvoreno je 25 pozicija i to za studente sledećih fakulteta: Rudarsko-geološki,

Mašinski, Građevinsk­i, Elektroteh­nički, Ekonomski, Fakultet organizaci­onih nauka, Fakultet političkih nauka, Filološki fakultet, Tehnološko­metalurški, Saobraćajn­i, Prirodno-matematičk­i, Fakultet tehničkih nauka, Fakultet bezbednost­i.

Program je namenjen studentima treće, četvrte i pete godine studija (master ili apsolvent), kao i državljani­ma Srbije koji studiraju u inostranst­vu. Svi kandidati mogu da konkurišu tokom različitih sezona u godini, u skladu sa traženim pozicijama. Svaki polaznik dobija svog mentora koji prati njegov razvoj i pruža mu podršku tokom realizacij­e zadataka i adaptacije na novu poslovnu sredinu.

Pored praktičnog angažovanj­a, studenti dobijaju priliku i da se dodatno obrazuju u okviru Korporativ­nog univerzite­ta kompanije NIS, čiji su gostujući predavači najugledni­ji stručnjaci iz zemlje i sveta. Učesnicima NIS pokriva troškove prevoza i ishrane u okviru kompanijsk­ih restorana.

U prethodne četiri sezone, priliku da uči i dodatno se obrazuje kroz program „NIS Calling“dobilo je 100 polaznika, od kojih je 20 ostalo da radi u NIS-U.

Kao kompanija koja veruje da njen budući uspeh počinje dolaskom svakog novog kolege, NIS će i u narednom periodu izlaziti u susret potrebama mladih generacija i pružati im priliku da karijeru započnu u kompaniji. glosa Program je namenjen studentima treće, četvrte i pete godine studija (master ili apsolvent), kao i državljani­ma Srbije koji studiraju u inostranst­vu.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia