Blic

STIGAO JE ALEKSEJ, NAŠE NAJDRAŽE OSTVARENJE

Porodila se Anja Alač, ponosni tata otkrio ime sina: Umetnik Andrej Josifovski uz sliku sa glumicom poručio je da su postali roditelji malenog dečaka, te da im sledi jedan od najlepših i najuzbudlj­ivijih perioda u životu.

- DUNJA ĐORĐEVIĆ

Novo životno poglavlje sada je i zvanično počelo za glumicu Anju Alač i njenog izabranika Andreja Josiforsko­g, poznatijeg pod nadimkom Pijanista. Mladi par dobio je sina, kome su dali ime Aleksej, koje inače potiče iz grčkog jezika i znači “zaštitnik ljudi”.

Lepim vestima pohvalio se upravo tata, koji je uz zajedničku sliku sa Anjom ostavio emotivnu poruku.

- Njena maestralna uloga i moje najdraže ostvarenje! Aleksej Josifovski! - napisao je Pijanista i tako svima stavio do znanja da su oboje presrećni što su postali roditelji.

Tokom trudnoće Anja nije želela preterano da priča na tu temu, ali je jednom prilikom istakla da se ne plaši porođaja.

- Nestrpljen­je osećam tokom cele trudniće jer je ovaj period kada žena više brine, pogotovo kada čeka prvo dete. No, što se samog porođaja tiče, ne žuri mi se. Biće kada bude trebalo - rekla je za “Blic” pre par meseci glumica.

Ona je takođe pred porođaj istakla da je sve pripremlje­no za dolazak naslednika, ali da se ona i Pijanista ne opterećuju sitnicama, već sve rade po osećaju i bez tenzije.

- Sve radimo polako, nigde ne žurimo i ne opterećuje­mo se šablonima. Ne smatramo da sve mora da bude plavo zato što čekamo muško dete - rekla je Anja za magazin “Gloria” i tada prvi put otkrila da će dobiti dečaka, kao i da ju je to saznanje posebno obradovalo:

- Bila sam veoma srećna kada sam saznala da sam u drugom stanju i, mada mi bebin pol nije važan, potajno sam priželjkiv­ala dečaka. Već smo odabrali ime. Predložio ga je Andrej, a meni se odmah dopalo.

Čim je saznala da je u drugom stanju, glumica je otkazala sve

predstave u kojima igra zbog pandemije korona virusa, te je trudničke dane provodila uglavnom sa izabraniko­m i dragim ljudima u šetnji i prirodi.

Podsetimo, Anja i Andrej objavili su da su zvanično u vezi na zajedničko­m zimovanju, na koje je glumica povela svog dečka, a gde je bio veliki deo njene čuvene klase s fakulteta poput Nine Janković, Tamare Dragičević, Miloša Bikovića, Miodraga Radonjića. Upravo je Biković obelodanio da su u Anja i Pijanista zaljubljen­i do ušiju, kada je podelio sliku kako se ljube i tako stavio tačku na špekulacij­e da su zapravo on i glumica par.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? srećni roditelji: anja i andrej
srećni roditelji: anja i andrej

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia