Blic

,,Kolo srece" I ,, Igra sudbine"

-

Mnogobrojn­e fanove najpopular­nije domaće sej rije „fgra sudbine“i obraj dovaće vest da nove epij zode kreću od ponedeljka­i S. septembra. dledaoci će moći da prate novu sezoj nu svakog radnog dana u OM časova na mrvoj televij zijii a kako producents­ka ekipa najavljuje­i očekuju nas brojna iznenađenj­a i zapleti. sidećemo još uzj budljivije događaje vezane za porodice hanački i lžej gović i njihove prijatelje i neprijatel­je J uz obilje obrtai neverovatn­ih dej šavanjai novih ljubavnih pričai iznenađenj­ai strašj nih stradanja pojedinaca­i uzdizanja iz pepelai novih radosti i strahovai strepnji i pretnjii u večitoj borbi dobra i zlai u borbi za ljuj bavi porodicu i one koje najviše volimo.

Šta se desilo nakon televizijs­ke vesti u kojoj je objavljeno da je Ada hanački ubijena? hakav je epilog ljubavnih priča omij ljenih parova Alekse i Mile i iuke i rne? rz stare i nove likovei uz neverovatj ne obrtei kao i običnoi u „fgri sudbine“videćemo da ništa nije onako kako izgleda na prvi pogled.

mrva televizija priprej mila je još jedno iznenađej nje za sve ljubitelje domaj ćeg serijskog programa te će publika od ponedeljka­i odmah posle „fgre sudbij ne“i u terminu od ON čas moći da prati još jednu zanimljivu i duhovitu prij ču J „holo sreće“. pudeći po fantastičn­oj glumačkoj ekipii nema sumnje da će i ova serija velikom brzij nom osvojiti publiku. „holo sreće“je priča o skomnoj ženi koja se bori sa svim nedaćama koje nosi život samohrane majke dvoje odrasle dece. oastrzana između želje da obezbedi novac za opstanak svoje koja obiluje melodramj skim zapletimai intrigaj ma i misterijom­i staviće brojne prepreke pred sve likove u serijii pokazujući nam da mala mesta nisu samo mirna i ušuškanai već upravo suprotno – puna su tajnii spletki i nej očekivanih obrta.

dlavne uloge u seriji igraju kela Mihailović­i soja Brajovići ijiljana araj gutinovići gadranka peleci ijubinka hlarići gana Milić flići Zoran majići gelena oakočevići Anja Miti gej lica pretenović­i Milenko mavlovi doran oadakoj vići Andrej Šepetkovsk­ii sjera Mujovići aubravko govanovići Tamara oadoj vanovići Tijana mečenčići kikola Šurbanović­i Miloš Đuričići kikola Malbašai fvan Zablećansk­ii fvan fvanovi gelena muzići govaj na gelići aragana Đurđej vići oade Ćosići hatarina Živkovići fvana Adžić i mnogi drugi.

OD PONEDE/JKA SEPTEM%RA PRIČE KOJE NIKOGA NEĆE OSTAVITI RAVNODUŠNI­M

porodice i brige o ukućaj nimai Mara oaketić dožij veće obrt kakav se dešava retkima – postaće jedna od najbogatij­ih osoba u zemlji. pa Marinim bogatj stvomi međutimi krenuće da se raspliću velike tajne i intrige koje ljudi oko nje imajui ali najveća tajna je ona koju Mara nosi od rane mladosti.

„holo sreće“je priča

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia