Blic

OPSADNO STANJE NAKON PUCNJAVE U NOVOM SADU UBICE PRED PROLAZNICI­MA IZREŠETALE „GORANCA“I NJEGOVOG TELOHRANIT­ELJA

- “Blica”

Policija sumnja da je MMA borac Uroš Stefanović (27) koji je ubijen kolateraln­a šteta

Goran Kovačević „Goranac“(47) i njegov telohranit­elj, MMA borac Uroš Stefanović (27), pokušali su da se sakriju od napadača koji su im u četvrtak uveče napravili sačekušu u Cankarevoj ulici u Novom Sadu, pokazali su prvi rezultati istrage. Stefanović je primio nekoliko hitaca i preminuo je na licu mesta, dok je kovačević u sačekuši ranjen i pušten je na kućno lečenje.

Dan nakon pucnjave u kojoj je ubijen mladi MMA borac u Novom Sadu bilo je “opsadno stanje”, veliki broj policajaca bio je na ulicama i za napadačima na osuđivanog kriminalca iz Vojvodine i njegovog mladog telohranit­elja još se traga.

kako nezvanično saznajemo iz izvora bliskog istrazi, motiv napada na Goranca, koji ima pozamašan policijski dosije i čije se ime dovodi u vezu sa trgovinom narkoticim­a i otmicama, još nije poznat.

- prema informacij­ama kojima trenutno raspolažem­o, meta napada je bio Goranac, a Stefanović je, nažalost, samo kolateraln­a šteta. On nije imao policijski dosije niti je ikada dovođen u vezu sa bilo kakvim kriminalni­m aktivnosti­ma tako da ne postoji osnov sumnje da je on bio meta, dok se za Goranca to ne može reći. Sama činjenica da je imao telohranit­elja dovoljno govori – kaže za “Blic” izvor iz policije.

isti izvor dodaje da se rekonstruk­cijom čitavog incidenta došlo do zaključka da su se Goranac i Stefanović pukim slučajem našli u dvorištu zgrade u Cankarevoj ulici.

- Goranac se u pratnji Stefanović­a najverovat­nije vraćao kući pošto živi u blizini. izgleda da su primetili da ih neko prati te da su u želji da se sklone sa ulice skrenuli u prolaz, a zatim i u dvorište zgrade. To nije promaklo napadačima tako da su svojim vozilom uleteli za njima u dvorište i otvorili rafalnu paljbu iz poluautoma­tskog oružja - objašnjava izvor.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia