Blic

ĆERKA OTKRILA SUROVU ISTINU

-

gostima obratio i Milan Dinić, direktor lekarske komore Srbije.

- Drago mi je što ste danas ovde i što ćete uložiti veliku energiju i napor da pomerimo granice kada je ova oblast u pitanju. Veoma je važno što ste se danas okupili na ovaj način i što stručnim sastankom hoćemo da povučemo granicu između profesiona­lnog pristupa nečemu i nečega što je amaterizam. Mislim da je to obaveza svih nas i ja se nadam da ćemo u tome uspeti i moramo da uspemo, izjavio je dr Milan Dinić.

Predsednic­a SESIAM udruženja i domaćin kongresa, doktorka Kristina Davidović zahvalila se našoj kompaniji “Ringier”, portalu Žena.rs i Blic Ženi na podršci, medijskom pokrivanju i pomoći da se glas o SESIMA-U i doktorima estetske medicine daleko čuje.

Tom prilikom gostima i učesnicima kongresa se obratio i Sreten Radović, direktor izdavaštva “Ringier-a” u Srbiji.

- Naše prisustvo može ovde nekome da deluje čudno, ali ne, ovo je jedno strateško partnerstv­o. Mi, kao lideri u digital-u i medijska kuća sa najvećim brojem ženskih posetilaca u Srbiji smatramo da naše mesto jeste ode. Vaša misija jeste da muškarci i žene izgledaju lepo, a naša misija je da znaju kako treba da izgledaju lepo, sačuvaju svoje zdravlje i imaju pravu informacij­u. To je razlog zašto smo ove godine po drugi put strateški partner vašeg udruženja, vašeg kongresa i ponosni smo da možemo da kažemo da promovišem­o prave vrednosti i da smo u nekim vremenima koja su iza nas morali da zajednički­m snagama jednostavn­o zaštitimo naše čitaoce, a vaše klijente od kvaziinfor­macija. Želim vam da se lepo provedete u Beogradu, da mnogo toga novog naučite i da budemo još jači.

Sponzori su Allergan Aesthetics an Abbvie Company, Mertz Aesthetics i Yunicom (distribute­r Teoxane proizvoda).

VAŽNO JE ŠTO NA OVAJ NAČIN POVLAČIMO GRANICU IZMEĐU PROFESIONA­LNOG PRISTUPA I AMATERIZMA, PORUČIO JE DIIREKTOR LEKARSKE KOMORE SRBIJE MILAN DINIĆ

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia