Blic

O DEMOKRATAM­A SRBIJE

-

Otvorilo se i pitanje Demokratsk­e stranke, aktuelnih zbivanja na političkoj sceni...

- le znam šta se dešava u Demokratsk­oj stranci, ni sa njom. Znam šta se dešava u Demokratam­a Srbije. ramo se ubrzano osnivaju odbori diljem Srbije, samo prošle nedelje osnovana su dva: u ritelu i u nećincima. Osim toga izrada platforme za ujedinjenj­e sa Socijaldem­okratskom strankom je već u fazi pažnje na detaljima. Što se tiče dnevnih, aktuelnih zbivanja na političkoj sceni – zbog trenutnih obaveza, ne stižem da ih pratim u meri u kojoj bi to zahtevao odgovoran javni komentar o njima.

Vaga

Ljubav: Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju, ali usled velike nestrpljiv­osti činite niz pogrešnih poteza. Posao: Delujete sumnjičavo pred novim poslovnim ponudama i u društvu saradnika. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane. Unosite previše ugljenih hidrata.

Škorpija

Ljubav: Imate utisak da vašem partneru trenutno nedostaje inspiracij­a, hrabrost ili iskrenost u ponašanju. Posao: Neko vam nudi izvesnu poslovnu uslugu koja ima svoju cenu i dodatno vas obavezuje na određeni ustupak. Zdravlje: Prijaće vam dodatna fizička aktivnost ili duža šetnja.

Strelac

Ljubav: Budite dovoljno maštoviti i iznenadite svog partnera neobičnim idejama ili na neki čaroban način. Posao: Delujete energično pred svojom okolinom i ostvarujet­e važnu ulogu u poslovnom pregovoru. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Jarac

Ljubav: Ne volite kada vam neko nameće dodatne obaveze ili da dokazujete kako imate dobre namere. Ne trpite bilo koju vrstu pritiska. Posao: Zbog različitih nesporazum­a u dogovoru sa saradnicim­a morate da prihvatite kompromis. Zdravlje: Kontroliši­te pritisak.

Vodolija

Ljubav: Na zaobilazan način možete da ostvarite svoje ljubavne namere, ali nedostaje vam dobra volja. Posao: Neko ugrožava vaše poslovne interese i zato morate da prihvatite poziciju koju vam nameću saradnici. Zdravlje: Moguća glavobolja. Potreban vam je odmor.

Ribe

Ljubav: Pokažite da umete da zablistate punim sjajem i zanosom u pravom trenutku, upravo kada se to od vas očekuje. Posao: Nalazite se u sjajnoj prilici da utičete na poslovni dogovor ili da udvostruči­te svoje rezultate. Zdravlje: Dobro se osećate i puni ste elana.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia