Blic

RAJKOVIĆ DOŠAO U TSC KOD KRSTAJIĆA

-

artikle i dao šansu nekome da ih kupi na licitaciji na Limundu koja je počiela 6. septembra i traje do 16. Zamislite privilegij­u da u svom domu imate majicu čoveka kojem se ceo svet klanja. Ili bilo šta sa njegovim potpisom. On će biti najbolji ikada (ako to već nije), a zamislite koliko bi vam ta uspomena značila u budućnosti.

U glavi mi je nedugo zatim sinulo: „Kao što je njegova ekipa njemu držala leđa tog poslepodne­va u Tokiju i verovala da će sve biti dobro, tako i on želi da čuva leđa deci kojoj je teško. I da pomogne“.

Priča o tome kako bi trebalo svi zajedno da pomažemo jedni drugima i da budemo Tim, ne završava se samo na toj Noletovoj potpisanoj majici.

Što se veći broj ljudi odluči da licitira i ponudi veću cifru za njegove majice i zastavicu, to će deca iz Zvečanske dobiti više novca za sredstva koja su im potrebna. A potrebno im je dosta, da se ne lažemo.

Sada je potrebno da svi igramo u istom timu. Da igramo jedni za druge. Da čuvamo jedni druge. Da čuvamo te klince i klinceze koji nas u ovom trenutku trebaju.

Hajde da im zajednički­m snagama ovu jesen i nadolazeću zimu učinimo lakšim i lepšim. Lepšim, koliko je to moguće.

Nakon licitacije, objavićemo imena pobednika, a potom ćemo u danima slavlja, i rođendan Blica, uručiti novac deci Zvečanske. Biće to jedan divan dan, znam. Sa tortom i balonima, i decom koja se raduju.

Ne postoje prepreke na vašem putu kada volite i verujete u ono što radite. A ovog septembra svi zajedno radimo dobre stvari.

Sa jedne strane olimpijci koji su učestvoval­i na Igrama u Tokiju ovog leta, sa druge „Blic fondacija“koji je sve to ispratio i sa kojim Olimpijski komitet sprovodi u delo ovu akciju i sa treće vi.

Da, vi koji ovo čitate. Vi ste nam izuzetno značajni.

Vi ste oni koji su potrebni mališanima iz Zvečanske.

Zajedno smo jači i zajedno možemo da pravimo čuda.

Hajde da ovaj jesen bude takva! 

 ??  ?? slobodan rajković ima
godine i od . nije igrao u srbiji
slobodan rajković ima godine i od . nije igrao u srbiji
 ??  ?? Na Olimpijski­m igrama u Tokiju, Novak Đoković nije uspeo da dođe do medalje, ali se potrudio da drugima pomogne. A to se računa više od osvajanja bilo kog zlata
Na Olimpijski­m igrama u Tokiju, Novak Đoković nije uspeo da dođe do medalje, ali se potrudio da drugima pomogne. A to se računa više od osvajanja bilo kog zlata
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia