Blic

MAMA JE MOJ OSLONAC U TEŠKIM TRENUCIMA

Glumica Marijana Mićić čeka dete sa dugogodišn­jim partnerom Milošem Marjanović­em, a o tome još ne želi da priča javno jer je još u ranoj trudnoći.

- F.J. DUNJA ĐORĐEVIĆ

MLADA PEVAČICA TEA Tairović, dospela je u žižu javnosti, kada se pojavio njen eksplicitn­i snimak. - Ne želim da dajem na značaju ljudima koji su na sve načine pokušali da me kompromitu­ju i deskreditu­ju. Oni su se oslanjali na moj težak životni trenutak i neću da im dajem na prostoru - rekla je za “Blic” Tea Teirović i dodala da veliku podršku dobija od mame Božice. - Mama je moj oslonac. Mi smo kao jedno - naglasila je Tea koja kako priznaje nije očekivala veliku popularnos­t koju poslednjih meseci ima. - Rad me spašava od nekih nebitnih stvari. Tako da mi je prijalo da ovog leta mnogo radim. Dokolica je đavolja ispaša. Kada ne radite ništa, kao što mi pevači nismo radili godinu dana onda vam samo glupe ideje padaju na pamet. Na svu sreću nije ih bilo mnogo- istakla je ona. Na pitanje da li sada gasti telefon kada je sa dečkom u spavaćoj sobi, Tea je rekla: - Jako ste vickasti. Ne želim da odgovorim. Njen kolega Radiša Trajković Đani, sve je šokirao, kada je zbog bakšiša, pio alkohol iz nošene cipele, a pevačica kaže: - Ne volim stopala da vidim ni na slici, a ne to da uradim. Ali to je njegov izbor i svaka mu čast.

Ne želim da dajem na značaj ljudima koji su na sve načine pokušali da me kompromitu­ju i deskreditu­ju, kaže pevačica koja je imala skandal sa eksplicitn­im snimkom

Marijana je saznanje o trudnoći poverila samo najbližima. Ova vest je došla u odličnom trenutku. Par je pre tri nedelje proslavio osam godina veze

n„Rad me je spasao dokolice“, kaže Tea

Pre nekoliko nedelja Marijana Mićić zaintrigir­ala je svoje pratioce kada je pozirala sa prstenom na ruci za koji su mnogi posumnjali da je verenički, a sada je izvor blizak glumici otkrio i da čeka prvo dete sa dugogodišn­jim partnerom Milošem Marjanović­em. Njih dvoje su u vezi već osam godina, te su ih lepe vesti mnogo obradovale.

- Marijana je vest o trudnoći poverila samo najbližim prijatelji­ma, ali još nije

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia