Blic

GODINAMA GA TESTIRAM, ON NE ZNA UKUS DROGE

Nakon što je u javnost isplivala priča da je Mirko Šijan bio u apartmanu na Novom Beogradu u kojem su pronašli kokain i spid, Božinovska je medijima tvrdila kako njen naslednik nikada nije konzumirao drogu.

- A.I.

Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske, ponovo je dospeo u žižu javnosti nakon informacij­e da je sa Nikolom Buhom, bratancem Ljubiše Buhe Čumeta, bio na “kokainskoj žurki” u jednom apartmanu na Novom Beogradu. Prema saopštenju MUP, policija je 1. septembra upala na proslavu u apartman u kojem je bilo 29 osoba, a za neke su imali informacij­u da trguju narkoticim­a. Kod petoro mladih pronađena je manja količina kokaina i “spida”, ali kod Šijana i Buhe nije nađeno ništa, pa su posle davanja izjava pušteni kući.

Goca tvrdi da njen naslednik nikada nije konzumirao drogu, a u to je sigurna jer ga je godinama testirala.

- To je laž! Kakve kokainske žurke, kakve gluposti? Moj sin nikad nije probao drogu, niti zna ukus toga. Pa ja sam toliko požrtvovan­a majka da sam ga godinama pratila. Testirala sam ga 50 puta na drogu i uvek je bio negativan! Grdne pare sam dala za to kada bi krenula neka priča o tome. Plaćala sam te testove, a drugi se smejali. Kada se ženio, bacila sam ih. Ceo život mi se kleo i govorio: „Mama, ja nikad nisam probao drogu, niti me to interesuje, mogu da popijem sa društvom.” I ako su nekog pohapsili, ne znam kakve to veze ima sa Mirkom. Borila sam se toliko godina i zato sam ostala sama, da se izborim da to moja deca ne probaju. Ja mislim da jedini strah ima od toga. Ja sam mu uterala strah u kosti od malih nogu - izjavila je pevačica medijima.

 ??  ?? GOCA BRANI SINA NAKON INCIDENTA
GOCA BRANI SINA NAKON INCIDENTA
 ??  ?? MIRKO JE PUŠTEN KUĆI NAKON DAVANJA IZJAVE
MIRKO JE PUŠTEN KUĆI NAKON DAVANJA IZJAVE

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia