Blic

MONSTRUMA IZ ČAČKA VEŠTAČE U ZATVORSKOJ BOLNICI

Goran Vučković iz Čačka upućen u Centr

- JELENA PAUNOVIĆ

Nasilnik Goran Vučković (31) iz Zablaće kod Čačka, koji je krajem prošlog meseca jezivo pretukao suprugu N.

V., trenutno je u Specijalno­j zatvorskoj bolnici, saznaje “Blic”.

Prema našim informacij­ama, nakon hapšenja zbog zlostavlja­nja supruge odlukom suda izrečena mu je mera lečenja. - On će narednih dana biti podvrgnut psihijatri­skom veštačenju. Tada će se utvrditi da li je u trenutku kada je tukao i zlostavlja­o suprugu bio uračunjiv ili ne - objašnjava naš sagovornik.

Vučković se u policij pravdao da se ničega ne seća i da su oboje bili pijani. On je imao zabranu prilaska ženi , ali ju je prekršio.

Nasilje kakvo ni najsatriji meštani Zablaće kod Čačka ne pamte dogodilo se poslednjeg vikenda u avgustu mesecu. Nakon proslave Vučković je sa suprugom došao kući. Kako je, navodno, bio pijan počeli su da se svađaju, a zatim i da je udara. Nasilje je pokušala da spreči njegova majka Stoja, ali je i sama dobila batine. Vučković je supugu sa kojom ima četvoro dece tukao i rukama i nogama, a na kraju je uzeo motku sa ekserom, pa je po telu zabadao ubode. U zlostvalja­nju joj je otkinuo uho. Polumrtvu ostavio ju je na ulici pored kontejnera. Nju su pronašle komšije koji su pozvali policiju. Nakon izživljava­nja nad suprugom došao je kući i rekao majci: “Ubio sam je od batina. Ne znam da li je živa..”

TRAŽI DECU DA VIDI

U bolnicu je primljena u teškom stanju . Nekoliko dana je bila kritično. Nije bilo mesta na telu gde nije imala neki ubod i masnicu. Rebra su joj bila polovljena, kosti na licu...

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia