Blic

Ceca oduševila u Kikindi

Raznatović­eva je nastupala u providnim pantalonam­a i izazovnoj bluzi u istom tonu, a publika je celo veče pevala s njom uglas

- A. I.

FOLK ZVEZDA SVETLANA Ceca Ražnatović uvek napravi atmosferu za pamćenje na svojim koncertima, a njen koncert u Kikindi nije bio izuzetak.

Pored besprekorn­og glasa, Ceca se može pohvaliti i savršenim stasom, a uz toga, stručnjaci trvde da joj ni ukusa za modu ne manjka. Čim je kročila na binu u Kikindi usledio je gromoglasa­n aplauz, a oduševila je nastupom u providnim pantalonam­a i izazovnoj bluzi u istom tonu. Publika je pevala u glas sa divom, koja je uspela da dovede atmosferu na koncertu do usijanja. Ubrzo su njeni fanovi na svojim stranicama okacili inserte sa koncerta kojim su pokazali da su se fenomenaln­o proveli, a ispod video zapisa komentari su se samo nizali. “Savršena si, obožavam da te slušam”, “Ceco, volim te”, “Stajling savršen”, bili su samo od nekih.

Inače, Ceca je postala članica žirija nove sezone muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, a kako nam je nedavno otkrila, raduje se saradnji i projektu:

- Desila se sjajna ponuda i obostrana dobra volja da jedno muzičko takmičenje podignemo na još viši nivo i dodatno ispopulari­zujemo. Uz sve to da uz zajedničku snagu i iskustva formiramo nova lica na muzičkoj sceni. Izvesno vreme su trajali pregovori. Nisam želela da o tome pričam u javnosti dok ne bude potpisan ugovor, čim je to učinjeno, produkcija je izašla sa svojim saopštenje­m. Imam iskustvo u takmičenji­ma, prvo sam sama učestovala na istima i borila se za prva mesta, a onda sam kada sam napravila određene godine karijere postala deo „Pinkovih zvezda“. Iskreno iz tog takmičenja vučem sjajne utiske. U ovom momentu mogu da kažem da su pred nama tri dobre godine koje me vezuju za ovaj projekat. Želimo da ih zajedno obeležimo u najboljem mogućem svetlu. n

 ?? ?? cecu su dočekali aplauzom, a atmosferu je dovela do usijanja
cecu su dočekali aplauzom, a atmosferu je dovela do usijanja

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia