Blic

OAZA MIRA U BELOJ BOJI

- JOVANOVIĆ

Glumica prodaje dom u kojem je provela detinjstvo, a vila ima dva sprata gde se na gornjem nalaze tri spavaće sobe i tri kupatila, uključujuć­i glavni apartman koji gleda na vrt.

Idok uživa u luksuznoj vili u Malibuu od 14 miliona dolara, holivudska glumica, Gvinet paltou, odlučila je da proda dom u kojem je provela detinjstvo. Ona kuću koja je smeštena usred Brentvuda želi da proda za 3,2 miliona dolara. Vila se smatzra za jednu od najposebni­jih nekretnina u los Anđelesu i među najboljim kućama na svetu. U domu preovladav­aju mermernim podovi, u kombinacij­i sa francuskim vratima i krovnom zastakljen­om terasom, što je čini posebno zanimljivo­m, a koktel kombinacij­a nikoga ne ostavlja ravnodušni­m.

infuzija istočnjačk­og primorskog tradiciona­lizma sa kontinenta­lnim šarmom izdvaja kuću od konvencion­alnih kalifornij­skih imanja. Nekretnina je vanvremens­ka, a moderno utočište se prvi put nalazi na tržištu u poslednjih 30 godina, prema agentima aukcijske kuće Sotheby.

prema pisanju portala luxlife dom je ispunjen bogatim idejama za dizajn enterijera - od ukrasnih kamina i otvorenog dnevnog boravka do formalne trpezarije sa osvežavaju­ćó́ m plavom bojom i staklenim lusterom.

Kuhinja se ističe belim drvenim kuhinjskim ostrvom koje predstavlj­a centralnu tačku prostora, sa sudoperom i drvetom limuna u sicilijans­kom stilu. Ostatak kuhinje ispunjen je mermernim površinama koje stvaraju suptilan kontrast sa monohromat­skim kariranim podom.

Ono što posebnu toplinu daje jeste drvo koje se prostire kroz celu velelpnu kuću. Drveno stepenište vodi do sprata gde se nalaze tri spavaće sobe i tri kupatila, uključujuć­i glavni apartman koji gleda na vrt.

prema pisanju portala fasada i spoljašnji prostor kuće jednako su impresivni. popločano dvorište okruženo je zelenilom i koralnim cvetovima koji izgledaju predivno okupani zlatnim zracima sunca. U dvorištu se nalazi trpezarija na otvorenom za uživanje u toplim letnjim danima.

Ono što se posebno ističe, jesu prostrane bele površine, zidovi bez previše detlaja, koje daju prostranst­vo i svetlost, a zelenilo u vrtu odmaraju oči i prave ugođaj da se osećate kao u bajci.

inače, glumica je živela u kalifornij­skoj kući pre nego što se kao tinejdžerk­a preselila u Njujork, da bi posle birala vile koje odišu harmonijom, ali je i podsećaju na dom u kojem je živela u ranoj mladosti.

Nju krase širok osmeh i atraktivna figura. Ova šarmanta devojka poreklom iz Kosovske Mitrovice, sve je oduševila ulogom Nade u seriji “igra sudine”. Vrlo skromna, emotivna kako u ovoj telenoveli, tako i u privatnom životu, Milica Tomašević, se trudila da u svet glume uđe nenametlji­vo, gradeći karijeru postepeno. Nju smo zatekli na premijeri filma “Toma”, pa nam je otkrila da joj je on omiljeni pevač.

- ima dosta stvari koje me asociraju na Tomu Zdravković­a. Ali ako bih morala jednu da izdvojim onda je to duša. Toma je izvođač koji je pevao narodnu muziku sa dušom, svaka pesma nosi emociju i obožavam da slušam njegove numere- kaže za “Blic” Milica Tomašević.

Da li ste plakali uz njegove pesme ili lomili čaše?

- O da. i jedno i drugo. (smeh)

sečeras ste se pojavili u haljini jarkocrven­e bojek Da li da opravdate onu rečenicu: “Da sluti na radost”?

- Da. Neka bude na radost. Uvek neka je tako. iako je film emotivan, gde su mi rekli da ponesem i maramice jer ću plakati, ja sam se odlučila da sve ide na radost. Uvek je dobro izbaciti iz sebe sve ono što vas tišti.

Da li za sebe možete da kažete da ste strastvena žena?

- pa jesam. (smeh) Šta drugo da kažem. (smeh)

sažite za jednu od atraktivni­jh mladih glumaca, a nemate momkak hako je to moguće, u čemu je problem? Da li se plaše momci da vam priđu?

- Nema tu problema. To se desi u momentu kada treba da se desi. Ne jurim za tim stvarima. prepustim se i kada se desi eto uživaću u svakom trenutku.

saš lik kada je osvojio srca publikek hako vas sada na ulici ljudi zovu- kada ili jilica?

- Više me sada zovu Nada nego Milica. Ali mi je drago da se ljudima dopala Nada. Raduje me to.

holiko vam je popularnos­t donela, a koliko oduzela?

- Više mi je donela. Nije mi mnogo oduzela. Donela mi je prijatelje, nova iskustva, odgovornos­t, neku vrstu slave. U suštini mi nije mnogo oduzela. Neko vreme možda koje sam imala više nego ranije i neke ljude koji su otišli sami, ali srećan im put. (smeh)

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia