Blic

NI DECI NISAM HTEO DA ODAM INFORMACIJ­E IZ SERIJE

Junak serije“tajne vinove loze” kaže da nisu ni ćerkama želeli da otkriju ko je ubica u prvom delu i šta će se dešavati u drugom ovog popularnog serijala.

- JOVANA KOS

“Ova priča o vinu mi je bila poznata jer imam prijatelje koji se bave proizvodnj­om vina. I sam imam nekih pedesetak čokota vinove loze“, rekao je ranije Vojin.

“Ljubav će pobediti. Mora. Uvek. To znaju i gledaoci”, rekao je Ćetković

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković uveliko snimaju drugu sezonu serije “Tajne vinove loze”, gde tumače glavne likove - Veru Smiljanić i Vuka Tomovića.

Da je pritisak javnosti na glumce da otkriju detalje priče veliki, svedoči i Vojin Ćetković.

- Neke učiteljice i neki roditelji, koji imaju decu koja idu sa našom decom u školu, molila su decu da nas uveče pred spavanje nekako razmekšaju, da im kažemo ko je ubica u prvom delu serije, da im kažemo o čemu se radi. Mi smo to izdržali, izdržaću i sada - rekao je za RTS Vojin, koji sa suprugom Slobodom ima bliznakinj­e Veru i Milu.

Na pitanje da li će u nastavku serije ljubav pobediti, Vojin Ćetković nedvosmisl­eno odgovara:

- Pa mora, uvek! To znaju i gledaoci.

Ulogom Vuka Tomovića glumac Vojin Ćetković u seriji “Tajna vinove loze” oduševio je mnoge gledaoce, a, kako kaže, i sam dosta zna o vinogradar­stvu.

- Ova priča mi je bila poznata jer imam prijatelje koji se bave proizvodnj­om vina. I sam imam nekih pedesetak čokota vinove loze, ali to je stono grožđe, ne pravim ni vino ni rakiju od toga. To je grožđe za jelo.

Upoznao sam dosta tih detalja, recimo kako teče rezidba, i to sve sam radim. Posadio sam i sam dosta čokota, pa znam jedan deo procesa - rekao je ranije Vojin Ćetković za “Vijesti”, pa se pohvalio kako je samo snimanje uticalo na njegovo znanje o uzgajanju grožđa.

Prema njegovim rečima, dosta je razloga zašto je “Tajna vinove loze” toliko gledana.

- Jedan je sigurno taj što odavno nije bilo takvih porodičnih serija ljubavne melodramsk­e priče. Nije nam bila namera da radimo telenovelu, ali na kraju je tako ispalo. Drugi faktor je svakako glumačka podela koja je u startu privukla publiku. Zaista je impozantan broj poznatih glumaca koji se pojavljuju u ovom projektu, ali i nekih mladih kojima je data šansa. Kao treće, išla nam je na ruku ta izolacija. Naime, u vreme pandemije kad ne rade restorani, kafići, ljudi su ostali zatvoreni. I pored toliko slobodnog vremena, ali i danas pristupačn­ih kanala na kojima uvek možete naći nešto interesant­no, uspeli smo da zadržimo publiku kod kuće i da ih zainteresu­jemo da gledaju “Tajnu vinove loze”. Time smo, siguran sam, spasli neke živote - poručio je posle prve sezone Ćetković koji u seriji igra sa suprugom Slobodom Mićalović. Ovo je još jedan u nizu projekata na kojem su zajedno radili.

- Do sada smo mnogo radili zajedno. Sreća je da smo oboje zadovoljni time kakvi smo u kadru. Najvažnije je kada igrate sa nekim ko je talentovan - istakao je ranije za “Novosti” Vojin. 

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia