Blic

ZVEZDA UDARILA NA FSS, PIKSIJA...

-

zvezdi smeta izjava selektora da katai nije za reprezenta­ciju

POGREŠILI STE AKO ste pomislili da će u srpskom klupskom fudbalu da bude dosadno dok traje reprezenta­tivna pauza. Igrači su na zasluženom odmoru koji, očigledno, nije potreban čelnicima Crvene zvezde i Partizana. Period bez prepucanja na relaciji Ljutice Bogdana - Humska je za nama.

Zvezdan Terzić je intervjuom za TV Pančevo udario na Partizan i selektora Dragana Stojkovića, a na “Marakani” je to očigledno i zvaničan stav, koji je izneo i portparol Miljan Milošević.

- Začudilo nas je ono što se događa u FSS, gde su prvo trener večitog rivala, potom i selektor komentaris­ali regularnos­t prvenstva. Komentaris­ali su kako je sada sve regularno, super, sjajno i bajno. Stiče se utisak da čim Zvezda nije na prvom mestu, da je sve regularno. Bilo je komentara da je nenormalno da Zvezda ima mali broj poraza u četiri sezone, a da je taj, koji je to komentaris­ao, u prvom mandatu bio trener, imao tri poraza recimo na klupi tima koji je vodio - rekao je izmeđuosta­log Miljan Milošević.

Ni FSS nisu zaobišli, kao ni selektora...

- Čak i u FSS to komentariš­u kako je sve super, a onda se isto kaže kako nema mesta igračima iz naše lige u reprezenta­ciji, onda dođete u situaciju da Zvezda ima reprezenta­tivce Kanade, Australije, Austrije, afričkih zemalja.. Ali Katai, recimo, nema mesta, iako postigne devet golova u osam utakmica, u najboljoj je formi od svih napadača u Evropi. Ali iz nekog razloga se komentariš­e kako je sve neregularn­o i preti se odlaskom ispred Skupštine. Znači, ako stanje na tabeli ne bude ovakvo kako je trenutno, ići će se ispred Skupštine - naveo je Milošević.

n

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia