Blic

NOVAK NA SPISKU IGRAČA ZA PARIZ

-

Novak Đoković je na spisku za mastersu u Parizu, koji počinje 1. novembra. Đoković je poslednji meč igrao na US Openu, kada je u borbi za titulu izgubio od Danila Medvedeva. Posle toga je odlučio da propusti masters u Indijan Velsu. Međutim, ovo ne znači da će Đoković sigurno igrati, jer Pariz ima automatske prijave, što znači da igrači samo šalju otkaze. Uostalom, Novak je bio prijavljen i za Indijan Vels, pa je na kraju odlučio da ga propusti. Na zvaničnom sajtu srpskog tenisera nema informacij­a o narednom turniru na kome će učestvovat­i. Podsećamo, pored mastersa u Parizu, Đoković bi do kraja godine mogao da igra još na Završnom mastersu u Torinu i Dejvis kupu. bjelicu, ali je golden stejt ipak pobedio denver

JOKIĆ JE, PORED NBA lige, glavna tema i kod nas. Legendarni Dejan Tomašević je govorio o tome da li postoji šansa da Džoker ponovo zaigra za reprezenta­ciju.

- Nedelju dana pre okupljanje tima za kvalfikaci­ja za OI u Tokiju, Nikola je proglašen za najboljeg igrača NBA lige. To je možda uspeh ravan osvajanju neke medalje. Skloni smo da neke idole, uzore i pozitivne ličnosti poništimo i obrišemo šta su uradili. Mislim da će u perspektiv­i uskoro igrati za reprezenta­ciju, to bi bilo dobro za njega i za našu zemlju.

Sigurno će ljudi koji se brinu oko toga uraditi sve da već sledećeg leta igra za Srbiju na Evropskom prvenstvu. Lebron Džejms nije igrao za reprezenta­ciju SAD jer je snimao film. Ta fraza “partriotiz­am” i igranje za zemlju ne postoji više, ne možemo tako da ih privučemo. Za nas je to bio život... I ovi momci koji sada igraju, a imali su rezultate ovih godina, ostaće im to nešto najlepše kad se budu podsećali na karijeru - rekao je Tomašević.

On kaže i da veruje u novog selektora Svetislava Pešića.

Trening kampovi su samo jedan način da se svi bolje upoznamo. Inače, znam sve akcije, rekao je Nikola Jokić, koji je imao 17 poena i deset skokova

 ?? ?? jokić je nadigrao
jokić je nadigrao
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia