Blic

„KADA BIH IZAŠAO IZ STRANKE, DOBIO BIH JOŠ VIŠE GLASOVA“

-

Predsednik Srbije i lider naprednjak­a Aleksandar Vučić izjavio je, na pitanje da li će u subotu na Skupštini SNS dati ostavku na mesto predsednik­a stranke, da bi ako bi na predsednič­ke izbore izašao kao nezavisni kandidat dobio još više glasova. Na pitanje da li će dati ostavku na mesto predsednik­a SNS kao što je to uradio njegov prethodnik Tomislav Nikolić, Vučic je rekao da ne razume zašto se pojedini toliko bave time.

- Ne bih se toliko radovao, jer posle mene ovako lošeg o kome toliko loših stvari govorite moraće da dođe neko bolji, jer ne može gori. Što onda toliko navijate za to, jer će doći mnogo bolji, a ne lošiji. Tek, onda ovi vaši ne mogu da dođu na vlast, odgovorio je Vučić. Istakao je da je da ga partijska pitanja ne interesuju dok ne prodje susret sa predsednik­om Rusije Putinom.

- Kada bih vam rekao koliko bih glasova dobio samo da se odreknem političke partije i da kažem da idem na neke izbore, na kojima narod neposredno glasa, kao nezavisni kandidat... Ni sami ne biste verovatli koliko ljudi podržava i poštuje ono što radim, čak i iz onih stranaka koje govore najgore o meni svakog dana, naveo je Vučić.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia