Blic

Savladala sam psihičke barijere i strahove

Pevačica Sara Jovanović, koja je nedavno pričala da se borila sa anksioznoš­ću, progovoril­a je o psihoterap­iji na koju ide već godinu dana.

- D. Đ.

PRIZNAJE DA SU joj prijatelji bili najveća podrška.

- Danas sam, na putu do svoje Irene, shvatila da će ovog meseca biti tačno godinu dana koliko idem na psihoterap­iju. Zauvek ću biti zahvalna svojim prijatelji­ma koji su mi pomogli da prevaziđem svoje pshičke barijere, strahove i da se prepustim tako važnom (prekopotre­bnom) koraku. Sve češće se priča o mentalnom zdravlju, ali se takođe često predstavlj­a na pogrešan način. Nekako zastrašuju­će, apstraktno. Iako sam se često bavila i čitala o ovoj temi, i ja sama sam pred prvi odlazak, svesno i nesvesno, doživela to kao znak slabosti - navela je ona na Instagramu i dodala:

- A iz ove tačke gledišta shvatam da je to zapravo pokazatelj unutrašnje snage, želje i volje da se trgnete, da ne životarite, da se suočite sa raznim izazovima i preprekama i nadogradit­e sebe u svakom smislu. Znam koliko je meni značila podrška i dodatni vetar u leđa, samim tim sam želela da okačim ovu poruku kao podsetnik da je uvek pravi trenutak da preduzmete takav korak. Ako ste odlagali i ostavljali po strani, evo, baš se danas raspitajte i zakažite prvi termin. Pokušajte. Uverićete se brzo da je to nešto nabolje što ste uradili za vas.

Inače, Sara uživa sa novim dečkom i više ni na društvenim mrežama ne krije da su u emotivnoj vezi. Na snimcima koje je podelila na Instagramu, vidi se kako se “topi” pored momka, dok je on ljubi u glavu.

Reč je o dečku koji se zove Žiga Sotlar, a koji je uspešni plesač iz Slovenije, dobro poznat brojnim zvezdama sa srpske javne scene. ■

„Iz ove tačke gledišta shvatam da je to zapravo pokazatelj unutrašnje snage, želje i volje da se trgnete, da ne životarite“

 ?? ?? sara već neko vreme Uživa sa novim dečkom žigom sotlarom
sara već neko vreme Uživa sa novim dečkom žigom sotlarom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia