Blic

Dalila plakala jer je Car vara, a Dejan jer njoj nije dobro

-

PRILIKOM PRVOG ZAJEDNIČKO­G gostovanja na televiziji nakon razvoda, Dalila i Dejan ponovo su se sukobili, ali i pustili suze. Na početku emisije pušten je njihov snimak sa venčanja, na koji je Dalila reagovala emotivno.

- Želela sam da se desi razgovor sa Dejanom, ali Filip nije bio za to. Posle svega što mi je Dejan izrekao, nema potrebe da pričamo nasamo. Najispravn­ija odluka je trebala da bude da ja odem do njega i kažem da želim da se razvedemo. On je sve znao, pokušavao je da prekrije to. Dejan nije hteo da se potrudi ni za šta. Sada kad vidim da si ušao u čauru, ti si postao loš čovek, jako zloban i pun frustracij­a. Kajem se što nisam ostala slobodna do svoje 28. godine - rekla je Dalila u “Amidži šouu” na šta je Dejan odgovorio:

- Ja je nisam nijednom uvredio. Kad si emotivno nestabilan svašta može da se desi. Ja sam pričao sa njom. Trebalo je da ona sedne sa mnom i da mi kaže da je ne interesuje­m. Ona je govorila da nije zaljubljen­a. Lagala je sve vreme. Koliko puta sam je samo pitao da li je zaljubljen­a. Klela se da nije i da pored mene ne bi bila sa osobom kao što je Car.

Nakon toga Dalili je pušten klip sa Filipom Carem, sa kojim je prevarila supruga Dejana u rijalitiju “Zadruga”, što ju je rasplakalo.

- Kako je bilo lepo - rekla je, skrhana što je romansi sa Carem došao kraj zbog njegove nove veze sa Majom Marinković.

- Ja njoj želim da se izvuče iz blata u kom je i nastavi život svoj kako treba. Meni je uvek teško kad vidim da ona plače - kazao je Dejan, te je i on zaplakao. ■

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia