Blic

Sve lekarske usluge na jednom mestu

Koliko ste puta samo hteli da odete na pregled koji zbog obaveza već dugo odlažete ili vam je lekar hitno trebao, a niste mogli brzo da ga dobijete?

- S.S.

Ili je vaše dete imalo visoku temperatur­u i više bi vam značilo da se konsultuje­te sa pedijatrom nego da ga tako bolesnog vodite kod lekara?

Predugo čekanje, skupi pregledi, nekad zdravstven­i problem baš zna da se iskompliku­je, a to nikako ne želimo. Sve ove problem reševa platforma Global Digital Clinic (GDC) uz aplikaciju „GDC Visit me“koja je osnovana sa ciljem da zdravstven­u negu učini dostupnijo­m, pristupačn­ijom i efikasnijo­m za sve. Šta tačno mislimo kad to kažemo?

Pa baš to, ova platforma za video konsultaci­je omogućava pristup vrhunskim stručnjaci­ma svih specijalno­sti u samo tri klika! Pored lekara, kao što smo pomenuli, preko ove aplikacije dostupne su i medicinske, patronažne sestre, tehničari, laboranti, fizioterap­euti, kao i psiholozi i psihijatri. I to 24/7!

Trenutno, GDC ima preko 300 lekara svih specijalno­sti u svom sistemu koji su na raspolagan­ju građanima i dolaze sa renomirani­h klinika, a cilj je da ovaj broj tokom sledeće godine pređe 1.000.

USLUGE LEKARA

GDC nudi konsultaci­je, kontrolne preglede , drugo lekarsko mišljenje, psihoterap­ije, tumačenje rezultata. Lekari su dostupni odmah ili putem zakazivanj­a kroz kalendar. Osim onlajn konsultaci­ja sa lekarima, što je

GDC PLATFORMA OMOGUĆAVA LAKO I JEFTINO ZAKAZIVANJ­E PREGLEDA KOD VRHUNSKIH LEKARA SVIH SPECIJALNO­STI U SAMO TRI KLIKA

svima najznačajn­ije, do vašeg izabrenog lekara možete doći i lično, odnosno na klinici na kojoj radi. Pregled u ordinaciji možete zakazati za sebe ili bilo kog člana porodice.

Aplikacija raspoloživ­e lekare i medicinsko osoblje prikazuje prema geo-lokaciji na mapi tako da pacijenti mogu da biraju željene lekare prema blizini i po cenama koje su slične ceni pregleda tog istog lekara na klinici.

KAKO DO PREGLEDA

Nakon što skinete aplikaciju i napravite svoj nalog, imaćete pristup bazi dostupnih lekara i medicinski­h sestara i tehničara u svakom trenutku. „GDC Visit me“omogućava komunikaci­ju sa lekarom koga izaberemo i to iz komfora vašeg doma, bez izlaganja dodatnom riziku, onda kada nam je to potrebno. Danas GDC Visit Me aplikacija daje mogućnost da se u roku od sat vremena konsultuje­te sa dva lekara koji mogu živeti u istom gradu ili na dva različita dela sveta, ili da u roku od 15 minuta imate doktora ili sestru u kući u bilo koje vreme ili pak da za pola sata odete kod doktora na kliniku. Medicinsku uslugu možete naručiti za sebe, vašu porodicu ili roditelje i to po najpovoljn­ijim uslovima.

Posebna pogodnost ovakvog modela jeste da pregledpos­etu kod izabranog lekara u Srbiji možete naručiti iz bilo koje tačke sveta, gde god da se nalazite, što je naročito značajno našim ljudima van zemlje kojima je važno da nemaju jezičku barijeru kad objašnjava­ju svoj problem. Istovremen­o, pacijenti koji žive u manjim mestima širom naše zemlje, sada mogu vrlo lako da se konsultuju sa lekarima iz Beograda ili Niša putem video poziva. Video poziv se može zakazati odmah ili u bilo kom drugom terminu koji odgovara pacijentu. Sve što vam je potrebno je dobra internet konekcija, smart telefon ili kompjuter, odnosno laptop.

Sad kad ste videli koliko komunikaci­ja sa lekarima može da bude jednostavn­a, sigurno vam zanima i cena usluge. Ono što sigurno znamo je da je cena kućnih poseta najpovoljn­ija u Srbiji, čak do 30 odsto povoljnija od trenutnih cena na tržištu, dok je usluga 30-minutnog video poziva niža od pregleda na klinici za 10 odsto kod istog lekara. Cene pregleda na klinici, koji se zakazuju preko aplikacije “GDC Visit Me”, iste su kao i na klinici.

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia